Hvordan du bliver en hund Tandlæge

Ligesom mennesker, hunde har brug for deres egen hund tandlæge. Tænder og tandkød er lige så vigtige for vores hunde venner, som de er for os! Mange hundeejere er ikke klar over, at deres kæledyr kan udvikle de samme tandsygdomme som de kan, hvilket er en stor faktor i over 80 procent af hunde udvikle en slags gummi sygdom i en alder af tre. Plak og tandsten forårsage infektioner samt betændelse i tandkødet og væv i tænderne, der forårsager dårlig ånde og mere. Dette problem er netop derfor, hunde er behov for deres egne tandlæger.

At blive en hund tandlæge er svært, og tanken om at bruge år på college omgivet af matematik og naturfag skal være godt overvejes, inden du foretager denne afgørelse. Studerende indskrevet i en veterinær program skal lære om mange dyr og sygdomme, kirurgiske teknikker, samt laboratorie- og medicinske procedurer diagnostik. Graden pågældende Doctor of Veterinary Medicine, vil sandsynligvis kræve mindst to år, før de store. Det tager typisk seks år til at fuldføre den grad. For at bryde det ned i timer, vil en studerende typisk tilbringe 40.000 i klasseværelset, laboratorie- og klinisk undersøgelse. Aftener og weekender vil blive brugt på opgaver, der er fastsat af klasser, bibliotek forskning og uafhængig undersøgelse. Selv efter at have modtaget Doctor of Veterinary Medicine, vil de studerende derefter nødt til at modtage yderligere undervisning med speciale i tandpleje.

Få så meget erfaring som muligt fra andre dyrlæger, enten ved praktikplads eller søger job. Dette vil hjælpe dig med at få en bedre forståelse af, hvad jobbet er ligesom, hjælpe dig til bedre at forstå, hvad der skal gøres, når at blive en hund tandlæge og til at hjælpe dig se, om du virkelig vil nyde, hvad du vil gøre. Disse hunde vil komme til dig med behov for dental hjælp og disse praktikophold og job i sidste ende vil hjælpe dig med at beslutte, om du vil være en til at hjælpe dem ud og give dem nogle sunde godbidder i slutningen af ​​deres besøg!

Fuldføre den grad! Det vil bestå af to forskellige faser. Den første fase vil omfatte læring om prækliniske videnskaber, blandt dem, herunder anatomi og fysiologi, farmakologi, mikrobiologi og patologi. Det er den tid, der vil blive mest brugt i klasseværelset og laboratorieundersøgelse. Den anden og sidste fase vil omfatte at lære principperne for kirurgi og medicin.

Det sidste trin er at tage en eksamen og erhverve en stat at praktisere hund tandpleje i din tilstand. Hvis ikke åbne din egen kontor praksis, finde et hospital, en dyrlæge eller et universitet med behov for en person, der har specialiseret sig i tandplejen for at få personlig erfaring. Fortsæt erhverve certifikater i veterinær tandpleje, mens du arbejder for at hjælpe bedre etablere dit omdømme så godt.