Hvordan du bliver en freelance teknisk Writer

Der er flere forskellige måder at få arbejde som freelance teknisk skribent. Takket være internettet, kan du vælge mellem mange jobs online fra hele verden. Der er også lokale arbejdspladser, der kan havde, hvis du ved, hvem de skal spørge.

  1. Lokale arbejdspladser: Hvis thereare ingeniørfirmaer eller fabrikker i dit område, kan disse beplaces der bruger tekniske forfattere på en regelmæssig basis. Manyengineering virksomheder har in-house tekniske forfattere, men om Deres intentionsas freelancer kan betyde at få noget arbejde, når de interne forfattere areoverloaded. Teknisk skrivning er en meget deadline-orienteret opgave, og whenthere er mange projekter på bordet, vil nogle virksomheder se til freelancersto hjælpe personalet overholde fristen. En uddannelse i noget teknisk (f.eks datalogi) eller skriftligt (f.eks kommunikation eller journalistik) er noget, der bør nævnes til en potentiel kunde. Enhver tidligere erhvervserfaring skriftligt skal også bemærkes. Arbejdsgivere også gerne vide, hvis du har nogen erfaring i netop deres branche. Hvis du nærmer dig et softwarefirma, nævne noget arbejde du har gjort i programmering eller edb-kurser, du har taget.
  2. Online job: Freelancing hjemmesider ofte bære kundeemner til teknisk skriftligt job. Mange ofthese kan ske hvor som helst og kræver ikke nogensinde besøger kontoret. Job fører som disse ofte kommer fra Craigslist, som du måske også ønsker at checkyourself; vil du finde freelance skriftligt job opført fra de fleste majorcities. Online teknisk skriftligt job er konkurrencedygtige, så sørg for at liste nogen legitimationsoplysninger og relevant erfaring, der vil få dig bemærket, når de søger en teknisk skriftligt job. Hvis du har noget, der er blevet offentliggjort på nettet, er det en god ide at sende et link til det. Hvis ikke, kan du skrive noget, som du kan sende som en vedhæftet fil til at demonstrere dine skrivefærdigheder.
  3. Har en kontrakt: Theterms varierer med køberen, og det er en god idé at få en up-frontcontract specificerer forventninger og deadlines. Manyfreelance tekniske forfattere foretrækker at blive betalt i små trin som thework er afsluttet. Dette indebærer en aftale, angivelse af, hvilke milestoneswill betales, såsom hver fem eller ti sider. På grund af den occasionalunscrupulous køber, være helt sikker på, at køberen er troværdig, før de går til at gøre alt arbejdet og derefter få betalt, såfremt der fremlægges. En ærlig køber skal acceptere at amilestone betalingssystem.
  4. Bud brancher: thereare flere bud websteder, der jævnligt har tekniske skriftligt projectsavailable for freelancere. Freelancere skal byde hvilken pris de vil bede om deres arbejde, og forsøge at overbevise køberen, at de er det rigtige writerfor jobbet. Disse websteder vil have et feedback-system, så nye forfattere willwant at byde lavt niveau for at opbygge en rating. Nogle af disse websteder includeRentACoder og Elance. RentACoder tilbyder en spærret service, så themoney bliver indsat på en spærret konto, inden arbejdet påbegyndes. Elance har anoptional escrow service, at forfattere kan anmode om. Begge disse sitesoffer tekniske skriftligt job i alle størrelser, fra en sider skrive ups toreams af hvidbøger.

Forsigtig:

  • Sørg for at have en klar aftale om, at prisen for det arbejde, den frist, og til arbejdsgrupper milepæle, når betalingerne skal betales.