Hvordan du bliver en forhandler i Bullion Mønter

Hvordan du bliver en forhandler i Bullion Mønter

Handel med mønter og ædelmetaller kan være en givende karriere. Det kan også være en af ​​de hårdeste erhverv, du kan indgå. Der er så mange forskellige ting at lære, når du starter ud i denne industri for at kunne vurdere mønter og ædelstene. Men når du lære de tricks af handelen, er det let at tjene penge beskæftiger guldbarrer samt ædelsten og metaller.

Guldbarrer og sjældne mønter er nogle af de smukkeste skatte i verden. De består af ædle metaller såsom guld, sølv, palladium og platin, hvilket gør dem en praktisk og sikker måde at investere i guld og andre ædelmetaller. Disse elementer har en pengeværdi samt et samlerobjekt værdi. Mange af de samleobjekter, du vil se ikke kun har en monetær værdi, men er også uvurderlige grundet deres plads blandt andre slående stykker fra antikken.

Her er de enkle trin om, hvordan man blive forhandler i bullionmønter.

 • I første omgang ser for din målgruppe. Du vil aldrig blive forhandler, hvis du ikke har klienter. Kend dine kunder ved at blive informeret om deres ønsker og standarder, når det kommer til at indsamle mønter. Nogle investorer køber kun sjældne mønter. De er meget specielt om pålydende, type, dato, og hvordan mønter er lavet.

  At kende din forbruger er et uvurderligt aktiv. De typer af genstande, de er på udkig efter vil omfatte guldbarrer, mønter, ædelstene og ædelmetaller. Mens du kan købe og sælge alle disse elementer, kan det være mere rentabelt at vælge en niche i guldmarkedet.
 • Skriv en plan for din virksomhed. Inden for denne plan vil du identificere den type elementer, du vil sælge, en plan for din butiksfacade eller Internet butik, og mængden af ​​nødvendige midler til at få din virksomhed i gang. Under en organiseret liste over de punkter og kapital, der er nødvendige for at komme i gang, vil hjælpe dig til at lykkes.
 • Tilmeld dig selv i ANACS og de andre certificering / autentificering organisationer mønt. De vil holde dig informeret om, hvilke mønter er ægte og aktuelle marked bullion priser, som vil øge din selvtillid i forbindelse med dine kunder.
 • En licens er egentlig ikke et krav om at blive forhandler i bullionmønter. Bare sørg for, at din virksomhed er forsvarligt registreret i staten og få en omsætningsafgift nummer. Men sikre dig som tidligere nævnt. Være medlem af en forening, der beskæftiger sig med bullionmønter. Det vil hjælpe dig til at blive en bedre forhandler.
 • Ligesom enhver anden virksomhed, skal du sammensætte en markedsføringsplan. En markedsføringsplan er vigtigt for at tiltrække nye kunder. Det vil være din guide på hvilke strategier du vil bruge til at få succes. Du skal lave en liste over de måder, du planlægger at markedsføre virksomheden. Dette kan omfatte pjecer, websteder, og nyhedsbreve, der vil tiltrække kunder og øge fortjenesten.
 • Før man med denne hobby eller forretning, indsamle oplysninger og blive fortrolig med de forskellige former for mønter, ligesom gamle mønter rig på historie. Dette er et område af guldbarrer industri, der kan være ganske kompliceret selv for de mest garvede guldbarrer forhandler. Mønter kan bevare værdi for en række forskellige årsager. Erindringsmønter bevis mønter er også gode til at indsamle. De er lavet for at fejre en særlig begivenhed eller særlige person. For nylig, Amerika udstedt deres amerikanske Silver Eagle fejre 20-årsdagen for den amerikanske Eagle Coin Program, for eksempel.

  â € â € også sætte dig ind i verdens bullionmønter ligesom canadiske mønter, kinesiske mønter og andre. Deltage i nogle seminarer givet af numismatiske Association i dit område. Det vil give dig mere information om bullionmønter samt oplysninger om de seneste mønten opdateringer. At købe bullionmønter er som at købe guldbarrer eller sølvbarrer, så tage til efterretning, hvor meget investorer til at investere i indsamling bullionmønter.
 • Købe merchandise for din virksomhed til engrospriser. Dette er et af de grundlæggende principper for at drive en virksomhed. Køb din beholdning til den lavest mulige pris. Dermed vil du øge mængden af ​​profit for din butik. Dette kan betyde at kontakte mange leverandører, indtil du finder den rigtige.
 • Sælg din guldbarrer. Opret en professionel hjemmeside og / eller oprette en butiksfacade, som vil bringe i nye kunder. Annoncer de forskellige elementer, der er til rådighed til at købe gennem virksomheden. Du kan endda oprette kuponer til din store åbning til at sprede i hele din by eller via e-mail. Dette vil lokke forbrugerne til at købe guldbarrer fra dig og ikke dine konkurrenter.

Start en virksomhed som en bullion forhandler eller mønt forhandler vil være udfordrende arbejde, med de mange opgaver at studere dine kunder, studere en række mønter, holde styr på ædle metalpriser og generelle forretninger fra markedsføringsstrategier til daglig beslutningstagning. At deltage i en indsamling business er ikke så nemt som at sælge basale varer. Men får ikke modet. Bare følg vejledningen og tage det alvorligt, og det vil føre dig til din succes. Oprette dig selv som en ærlig og velrenommeret ædle metaller forhandler og snart vil du finde ud af, at du allerede er blevet en succesfuld bullion mønt forhandler.