Hvordan du bliver en ernæringsekspert | uddannelse, erfaring og Jobs

Ernæringseksperter studere og fortolke en kunde eller patientâ € ™ s spisevaner, og derefter udvikle en kostplan for kunden, med det mål at undgå sygdom og sygdom gennem kostændringer. Som amerikanerne blevet mere sundhedsbevidste, kan efterspørgslen efter ernæringseksperter stige, hvilket gør dette til et attraktivt karrierevalg for mange.

Så hvordan kan du komme i gang med at blive en ernæringsekspert?

  1. Gør din forskning. Dette er et vigtigt første skridt, uanset hvilken karriere du overvejer. Tal med diætister og ernæringseksperter i dit område. Spørg dem om fordele og ulemper ved at blive en ernæringsekspert, så du kan beslutte, om denne karriere er det rigtige for dig. Også spørge om den pædagogiske vej de tog til at begynde deres karriere, og for forslag til lokale skoler, der tilbyder stærke ernæringsprogrammer.
  2. Få en 4-årig grad. Der er mange akkrediterede ernæring uddannelser, hvorfra du kan vælge. Disse programmer kræver generelt viden i biologi, matematik, og sundhed, samt mere specifikke kurser i fødevarer videnskab og ernæring emner. Mange af disse programmer kræver en praktikplads komponent, som nemt kan slå en 4-årig grad i en 5-årig grad, så holde dette i tankerne, når du planlægger din karriere.
  3. Få den nødvendige erfaring. De fleste certificering programmer kræver overvåget erfaring med at arbejde under en certificeret ernæringsekspert. Mange akkrediterede ernæring uddannelser arbejder dette 9-måneders praktikophold i kursusaktiviteter. Men hvis du ikke fuldførte en praktikplads, youâ € ™ ll nødt til at finde en overvåget erhvervserfaring på 9 måneder eller 900 timer før han bliver certificeret. Dette vil hjælpe dig til bedre at forstå den dag-til-dag liv af en ernæringsekspert, og blive bedre rustet til at arbejde i marken selv.
  4. Hvordan du bliver en ernæringsekspert | uddannelse, erfaring og Jobs
    Bliv certificeret. Næsten hver stat kræver et certifikat eller licens for at kalde dig selv en ernæringsekspert. Bestem kravene i din tilstand, før du starter din uddannelse, for at være sikker på, at programmet vil opfylde dine behov. Din skole skal kunne hjælpe dig med at bestemme kravene i din tilstand. Hvis du går i skole ud af staten, eller har planer om at flytte til en anden stat efter endt uddannelse, skal du sørge for, at du opfylder kravene i den nye stat. Ud over statens certificering, Kommissionen for Diætetiske Registrering af de amerikanske Diætetiske Association (ADA) uddeler registreret diætist legitimationsoplysninger, som kan hjælpe øge din troværdighed, til alle, der passerer en eksamen efter endt deres kollegium kurser og overvåget erhvervserfaring.
  5. Find en position. Når du er en certificeret ernæringsforsker, youâ € ™ ll stadig nødt til at finde et sted at arbejde. Fordi ernæringseksperter planlægge måltider og også hjælpe enkeltpersoner formulere kosten planer, gode steder at kigge er hospitaler, doctorsâ € ™ kontorer, hoteller, skoler, eller restauranter. Du kan også se på, hvordan man bliver en sports ernæringsekspert som dit speciale så godt.

Disse trin er forholdsvis ligetil, men de kræver engagement, samt forudgående planlægning. Fordi du skal være certificeret, er det yderst vigtigt, at du følger disse trin, hvis det er den karrierevej, du ønsker at vælge.