Hvordan du bliver en detektiv i Canada

Det er let at blive en detektiv i Canada. Du behøver ikke nødvendigvis en grad at være en selv om en vis grad kan markant dine chancer for jobbet. De forskellige områder i Canada har forskellige sæt af krav til dette job. Men der er en fælles krav om, at ansøgerne skal opfylde - kravet alder. Hvis du ønsker at blive en detektiv i Canada, er meget tilrådeligt, at du starter din karriere, mens du stadig er ung. Du skal også sørge for at opfylde alle andre krav.

Her er nogle af de trin, du skal udføre, hvis du ønsker at blive en detektiv i Canada:

  • Rådfør politiet informationstjenester. For at finde ud af, om du er kvalificeret til dette job, er du nødt til at kontakte politiet informationstjenester. Standarden alder krav til dette job er 18 år. Du skal også være borger i Canada. Hvis du er en fast bopæl i Canada, kan du også have en chance for at vinde betragtning til jobbet. En af de vigtigste krav til en detektiv job i Canada er et organ, der er i god fysisk form. Du skal være egnet til at køre lange afstande og øve stor indsats i løbet af jobbet.
  • Lær at yde førstehjælp. For at blive en detektiv i Canada, skal du lære at administrere Cardio pulmonal genoplivning eller CPR. Du skal også lære de forskellige teknikker i forvaltningen førstehjælp på et offer. Du kan få undervisning fra politiet. Du kan prøve at besøge brandvæsenet for at få nogle uddannelse på dette område. Sørg for, at du er vidende om de trin, du skal tage i katastrofesituationer.
  • Bestå eksamen. For at blive en detektiv i Canada, er du nødt til at tage og videregive alle nødvendige eksamener. Du er nødt til at få et minimum af 80 i den skriftlige prøve. Den skriftlige prøve omfatter grundlæggende læseforståelse, skrivning og situationer, som ofte sker i løbet af en detektiv pligt. Du skal også bestå agility eksamen, politistationen vil gennemføre. Du skal også videregive den psykologiske eksamen som en forudsætning for dette job. Den sidste test, som du nødt til at passere er polygraph eksamen. Politistationen kræver, at du bestå en polygraph test, når du er færdig med alle dine samtaler til jobbet.
  • Gennemgå den baggrund check. Det sidste trin i ansøgningsprocessen er den obligatoriske baggrund check. Politistationen vil tjekke din straffeattest. Du skal sørge for, at du har en ren straffeattest i mindst fem år. Du skal også være i stand til at bestå narkotika-test. Du er nødt til at gøre det til et punkt for at undgå at begå en forseelse, hvis du er efter et job som detektiv. Du skal også sørge for at styre væk fra medicin for at have en god rekord.

Samlet set er du nødt til at vente mindst et år for at blive en detektiv i Canada. Hele ansøgningsprocessen kan tage op til seks måneder afhængigt af stationen og canadiske område, hvor du har lavet din ansøgning. Hvis du bruger denne liste som en guide, kan du eventuelt forkorte længden af ​​ansøgningsprocessen. Du kan sørge for at gå videre til fire måneder uddannelse så hurtigt som muligt.