Hvordan du bliver en Depression terapeut

Hvordan du bliver en Depression terapeut

En karriere i terapi giver dig mulighed for at hjælpe mennesker i en lang række situationer, og du kan endda begynde din uddannelse online. Depression terapeuter kan drive deres egen praksis, eller de kan finde positioner i hospitaler eller andre organisationer. Mange terapeuter finder ideerne bag depression ganske fascinerende, såsom hvordan det sker, og hvordan det går væk. Hvis det menneskelige sind har fascineret dig, og du leder efter en karriere, hvor du kan gøre en positiv forskel i folks liv, her er hvordan du bliver en depression terapeut:

  1. Få en bachelorgrad. En uddannelse i psykologi vil forberede dig til en karriere som depression terapeut. Dine klasser bør også omfatte uddannelse i rådgivning. Få de højeste karakterer, du kan; at blive en depression terapeut, skal du blive optaget på graduate skole efter din bachelor uddannelse.
  2. Må din forskning. Under dit bachelor karriere, så sørg for at du tager de rigtige klasser til at forberede dig til en kandidatuddannelse. Læs om alle de forskellige grene af psykologi til at afgøre, om at blive en depression terapeut ville være et godt match for dig. Hvis du i sidste ende bestemme, at depression terapi er ikke den måde, du ønsker at gå, er der masser af andre områder at bruge din uddannelse i psykologi, såsom børnepsykologi, ægteskab rådgivning og adfærdsterapi.
  3. Få den virkelige verden erfaring. Leder du efter den virkelige verden erfaring på området depression terapi, før du har din uddannelse eller tilladelse kan være nedslående, men det er en meget gavnlig måde at afgøre, om denne type arbejde er det rigtige for dig. Hvis du ikke kan finde en betalt eller frivillig stilling arbejder med en deprimeret befolkning, overveje at bede depression terapeuter hvis du kan følge eller "skygge" dem for en dag eller uge. Et praktikophold er en god måde at få virkelige verden erfaring, mens du stadig i skole.
  4. Få din kandidatuddannelse. Klinisk psykologi kandidatuddannelser er meget konkurrencedygtige, men de kan give dig en stor ben op. I næsten alle tilfælde en kandidatuddannelse er et krav, før du kan blive en licenseret terapeut. Mange depression terapeuter fortsætte for at opnå en doktorgrad. Kig efter et program, der er specifik for depression terapi eller en, der giver dig den uddannelse er nødvendige for at gå i gang med en bredere vifte af terapi karriere.
  5. Bliv licens. Licensing krav kan variere fra stat til stat. Når din uddannelsesmæssige karriere er ved at være slut, skal du have licens som terapeut eller som en klinisk socialrådgiver. Kig ind i din statens licenskrav tidligt; selvom uddannelse er altid en komponent, kan der være andre skridt at tage, før du kan blive godkendt som en depression terapeut.
  6. Åbn din praksis. Når du er en licenseret terapeut, finde et job inden for en eksisterende organisation eller praksis, eller åbne din egen.

At blive en depression terapeut vil åbne mange døre for dem, der er på udkig efter en karriere, hvor de kan studere det menneskelige sind og hjælpe folk til at forstå deres eget sind, som de arbejder for at overvinde depression. Online kurser er en fantastisk måde at starte på din nye karriere.