Hvordan du bliver en cowboy

Hvordan du bliver en cowboy

Cowboys har ry for at være hårde og stærke mænd. Og hvis du har set nogen cowboy film, eller læse skønlitteratur om cowboys, du ved, at de har en vis charme, der gør dem attraktive for damerne, hvis du ved hvad jeg mener.

Men det at være en cowboy er ikke meget let. En denim skjorte og bukser, cowboystøvler, og store spændte-bælte gør ikke en en cowboy alene. At være en rigtig cowboy, har du fået til at gøre, hvad en rigtig cowboy gør, og leve på den måde en cowboy gør. Så til alle jer city slickers der ønsker at blive en cowboy, her er et par tips om, hvordan du bliver en.

1. Besøg en dude ranch. Dette er den bedste måde at opleve en cowboy liv første hånd. Der er hundredvis af gæst ranches over hele USA, der tilbyder byfolk en chance for at opleve, hvordan det er at bo og arbejde på en ranch. Du kommer til at ride en hest hele dagen, hvis du kan lide, spise med rigtige cowboys i den store udendørs, muck hø, reparere og bygge hegn, drive landbrugsudstyr, og lære at hyrde og pen kvæg. Du får også at lære at feste som en cowboy, der egentlig synger cowboy sange natten omkring en lejr brand, det vil sige, hvis du ikke er på alle ømme og trætte fra alle dine aktiviteter i løbet af dagen. For mere information om fyr ranching og ranches, besøg: følgende websteder:

  • http://www.duderanch.org
  • http://duderanchorg.blogspot.com

2. Deltag i et bull-ridning eller rodeo skole. Ser en rodeo er forskellig fra ridning en bucking tyr selv. Ridning bucking mekaniske tyre er ikke enten. Det tager en masse praksis, hårdt arbejde og engagement for en cowboy til at blive en tyr rytter. For en by slicker som dig, din bedste chance for at leve som en tyr rytter er at deltage i en tyr ridning fantasy lejr og lære om alle aspekter af rodeo, fra at identificere redskaber til at korrigere bull riding teknikker. Sankey Rodeo School er en af ​​de mest populære roughstock skoler i landet. Tjek det ud på http://www.sankeyrodeo.com.

3. Deltag kvæg auktion. Cowboys er ikke kun arbejdere, men de spiller også rollen som kyndige forretningsmænd kaldes kvæg ranchers. Ved at deltage i en kvæg auktion, kan du se, hvordan cowboys markedsføre og sælge deres dyr til de højestbydende. Hvis du ikke kan få dig selv ind i en kvæg auktion, start ved at deltage land messer og dyrskuer. Der vil være nok cowboys og kvæg for at tilfredsstille din nysgerrighed ved sådanne arrangementer.

4. Lær nogle business-færdigheder. Som nævnt i ovenstående punkt, cowboys er også kyndige forretningsfolk. Kørsel af en rentabel ranch tager en masse business-færdigheder, ikke bare backbreaking arbejdskraft. Efter alt, er der forsyninger skal købes, dyr at sælge, ansatte til at betale, og bøger på balance. Den bedste måde at opleve dette er at observere en kvæg rancher på arbejde. Men det kan være svært, især hvis du ikke kender nogen kvæg ranchers. Så nøjes med at læse bøger om kvægdrift og livet for kvæg ranchers.