Hvordan du bliver en certificeret Grant Writer

Hvis du er sikker på dine skrivefærdigheder, og du har et ønske om at hjælpe andre, kan en karriere i tilskud skriftligt være for dig. En bekræftet tilskud forfatter kan arbejde for en stor virksomhed, såsom et hospital eller selskabsskat, eller de kan vælge at arbejde på freelance-niveau. Med den rette uddannelse og erfaring, vil du være i stand til at få din tilskud skriftligt certificering fra American Association of Grant Professionals.

Den mest almindelige uddannelse for certificerede tilskud forfattere er et associeret 's grad og et vist antal års erfaring i tilskud. Kan udskiftes med en associeret grad er en bacheloruddannelse i teknisk skriftligt eller et lignende område.

Under eller efter din uddannelse, skal du tilmelde dig i forskellige typer af uddannelse eller seminarer om tilskud skriftligt. Du kan endda praktikant med et selskab, der udnytter statstilskuddet forfattere til at hjælpe deres virksomhed rejse penge. Hospitaler og lokale skolesystemer kan være et godt sted at begynde at lede efter seminarer og praktikophold i tilskuddet skriftligt feltet.

Hvis du ikke kan finde nogen uddannelsesseminarer eller praktikophold, kan du arbejde på frivillig basis for at få nogle erfaringer på området. Nogle gange almennyttige organisationer kan ikke betale for at få en professionel tilskud forfatter, så du arbejder for dem gratis, og hvis du har den rette baggrund uddannelse, kan du få dine fødder våde i certificerede tilskud skrivning felt.

Dit CV bør indeholde nogen af ​​de personer, du har arbejdet for i fortiden, det være sig professionelle virksomheder eller freelance eller frivillige positioner. Vigtigst for CV er prisuddelingen tilskud, hvor du har succes vinde i din tid tilskud skriftligt.

Når du har 3 til 5 års tilskud skrive under bæltet, kan du være klar til test for at få dig ordentligt certificeret. Testen givet af American Association of Grant Professionals vil administrere Professional Grant Certification test på forskellige tidspunkter i løbet af året, så du bliver nødt til at gøre en smule forskning for at finde ud af den nærmeste til dig. Testen består af to multiple choice spørgsmål sektioner og en skriftlig del.

En ting, der er vigtig, når du bliver en certificeret tilskud forfatter er at holde op med alle de gældende regler og bestemmelser vedrørende tilskud. Disse oplysninger kan ændres fra tid til anden, så det er vigtigt at fortsætte din uddannelse. Hvis du virkelig ambitiøs, kan du overveje at starte din egen tilskud skriftligt forretning eller virksomhed. Denne måde kan du hjælpe andre forfølge den samme drøm, du gjorde, og skabe et hold af talentfulde forfattere til at maksimere mængden af ​​tilskud, du pumpe ud. Du kan være i stand til at arbejde med lokale universiteter til at hjælpe eleverne internere med din virksomhed.