Hvordan du bliver en buschauffør

Hvordan du bliver en buschauffør

Hvis du har et perfekt syn og du er god til at navigere din vej rundt i byen, kan du være buschauffør. Der findes grundlæggende to typer af buschauffører. En skole buschauffør og en transit buschauffør. Du skal have tålmodighed, hvis du ønsker at blive en buschauffør. Du vil bruge hele dagen bag rattet, så det er godt, hvis du kan underholde dig selv under trafik. Du vil også beskæftige sig med forskellige typer af mennesker, så du skal vide, hvordan at være venlige.

Buschauffører har hundredvis af passagerer hver dag. De har en vigtig rolle at transportere børn og medarbejdere til arbejde eller skole hver dag. Hvis du har planer om at blive en buschauffør, her er nogle af de tips, som du kan følge:

Udvikle dine færdigheder. En ting du skal gøre, hvis du ønsker at være en buschauffør er at udvikle dine evner som vil hjælpe dig med at nå dit mål. Det betyder ikke kun dine køreevner. Du er nødt til at have en lang tålmodighed, opmærksomhed på detaljer og selvfølgelig skal du være venlig at dine passagerer, især hvis du vil være en skole buschauffør. At være en defensiv driver er en anden færdighed, som du skal lære at være en god buschauffør. Du vil være ansvarlig for en masse passagerer, så du skal vide, hvordan man undgår trafikulykker.

Lær vejskilte og politikker. Du er nødt til at kende de forskellige politikker, når det kommer til road høflighed. Dette er for at undgå uheldige ulykker i at ske, når du kører. Også kende de forskellige vejskilte, som du kan støde på, mens du er på rejse. Dette vil hjælpe dig med at blive en ansvarlig driver.

Få en driverâ € ™ s licens. Buschauffører bære en anden licens fra almindelige bilister. Du skal få en CDL eller en kommerciel Driverâ € ™ s License, for at du at være buschauffør. For at du kan få en CDL, skal du bestå en skriftlig prøve, der vil teste dig på din viden om vej politikker og regler. Hvis du består den skriftlige prøve, vil du have en anden test. Det er den vej færdigheder test. Du vil blive bedt om at køre en bus, så de kan se, hvor godt du kan betjene den. Bortset fra dette, er du også nødt til at gennemgå fysisk undersøgelse, hvor dit syn og hørelse vil blive kontrolleret.

Efter at have fået din CDL licens, kan du allerede være buschauffør. Vær sikker på at tjekke de politikker i dit område. Nogle stater kræver buschauffører til at være mindst 21 år, mens andre stater kan have bus driverâ € ™ s så unge som 18 år.

Du kan nu få et job som buschauffør. Hvis du elsker børn, og hvis deres støj ikke påvirker dig eller få dig irriteret, så er det bedst for dig at få et job som en skole buschauffør. Ellers kan du ansøge om at blive en transit-driver, så du kan køre rundt i byen.