Hvordan du bliver en bil Sales Rep

At være en bil salgsrepræsentant er mere end blot at sælge en Mitsubishi bil, Hyundai bil, eller andre populære varemærker på markedet. Hvis du ønsker at forfølge en karriere i bil salg, ved, hvilke færdigheder og egenskaber, du har brug for at besidde for at få det job.

  1. Du skal have en passion for biler. For at få en karriere i bil salg, skal du have den iver for noget, der har at gøre med biler. Det er bydende nødvendigt, at du er velbevandret med de forskellige mærker, typer, dele og pakker. Du kan ikke sælge, hvis du kun har en minimal viden om dit produkt. Kun en person, der brænder for biler kan have tillid til at sælge biler. Selv hvis du har en uddannelsesmæssig baggrund i salg, men din interesse for produktet er nominelle, chancer for at blive en bil salgsrepræsentant er slanke. Hvis du er meget interesseret i biler, men din viden om biler er begrænset, kan du begynde at gøre dit hjemmearbejde. Undersøgelse så meget som du kan om biler, de forskellige producenter og forhandlere, du ønsker at arbejde med.
  2. Vide, hvad bilforhandlere søger i en rep. Du kan finde online bil forhandler hjemmesider på nettet. Gå til karriere siden og finde det særlige krav, de søger efter. Normalt vil du opdage, at der ikke er nogen bestemt kursus, de har brug for i din uddannelsesmæssige baggrund, selv om der har en baggrund i salg studier er ideel. Typisk er kravene mere i personligheden eller karakter ansøgeren. Nogen, der er selvmotiverende, selvsikker, målrettet, udadvendt, en holdspiller, sjov kærlig og besidder dygtige kommunikation og interpersonelle færdigheder har kanten til at blive en bilsalg rep.
  3. Overvej at arbejde for en brugt bil forhandler. Forud for tænkning for at gå ind i en high-end forhandler, vil det være meget praktisk at starte, hvor priserne er lavere, især hvis du ikke har en salgs baggrund endnu. Transport er stadig en nødvendighed, men med recessionen i dag, alle går til en lavere pris. Der er mere walk-in trafik, når brugte biler sælges. Der vil du øve salg færdigheder, og møde din kvote er forholdsvis mindre stressende end i en højere ende forhandler.
  4. Opret en stort indtryk. Kjole til succes, når du anvender eller indsende dit cv. Et stort indtryk indeholder en velskrevet CV, der bringer al din salgserfaring fra andre industrier. Hvis du ikke har salget praksis, kan du fremhæve din kundeservice baggrund.
  5. Forbered dig på at klare sig i en konkurrencedygtig industri. Bilforhandlere ofte betaler udelukkende på provision. Du har en salgskvote, som du er nødt til at mødes, ellers en anden kommer til at tage din plads. Du bliver nødt til at konkurrere med dine egne kolleger på samme måde, du konkurrerer med sælgere i andre bilforhandler selskaber. Hvis du tror, ​​du kan ikke trives inden for denne form for arbejdsmiljø, jobbet er ikke for dig. Du vil altid være aggressiv og tillid til at nå dine mål.

Hvis du er ved at gennemgå dine chancer for at blive en bilsalg rep, disse enkle tips er værd at overveje, uanset hvor du er. Uanset om du er i USA, UK, eller andre lande, selv om nogle lande er der licenskrav for at blive en bilsalg repræsentant.