Hvordan du bliver en Bikini Model

Når du går ud til stranden er du altid roses for, hvor godt du bære en bikini? Kan du nyde iført forskellige slags badetøj for at se, hvordan de ser på din krop? Så vil du måske tænke på at blive en model. Der er et stort publikum og voksende behov for kvinder, der ser godt ud i badetøj mode.

Hvis du allerede har givet det nogle tanker, men er ikke sikker på, hvordan man griber det an, her er et par forslag.

Trin 1

Først skal du sikre din tillid niveau er op til par. Husk, at du vil blive modellering outfits foran fremmede, der vil gawking og stirrer på hver tomme af din krop. Du må ikke tage den lange ser også personligt. Det meste af det er bare dimensionering dig op for at se om du kunne være en god kandidat til at modellere andre modedesignere bagværk. Meget af det vil beundre din krop iført at visse micro bikini.

Trin 2

Tag mange billeder af dig selv iført forskellige bikinier. Sørg for at du har billeder af dig selv iført badetøj i alle farver, så spejderne kan se din hud tone ved siden af. Cirkulere disse billeder på steder som MySpace, Facebook, Twitter eller endda video selv på YouTube. Du kan leje dig en agent eller manager til at hjælpe bog træfninger for dig og give dem links til dine billeder online. Fortæl dem du vil have hjælp indtaste badedragt konkurrencer, og sammen kan du dække så meget jord som muligt.

Trin 3

Motion og spise sundt. Du ønsker at bevare din sexede bikini krop, så du vil være til rådighed til at glide ind i nogen form for tøj med et øjebliks varsel. Hold snacks ned til et minimum og forsøger at holde sig så aktiv som du kan, når du er ikke ude på et foto eller video shoot.

Trin 4

Gå til mange udendørs funktioner og cirkulere et visitkort med links til dine fotos. På den måde behøver du ikke at bære rundt på en portefølje med dig overalt. Være engagerende, nacn, boblende og charmerende, når du går til arrangementer, hvor du kunne mødes folk i badedragt modellering forretning eller modebranchen, der kunne være gode kontakter.

Trin 5

Giv ikke op. Det kommer til at tage tid at få dit navn rundsendt, men når det er derude, og du har foretaget et populært navn for dig selv, at opkald vil ikke stoppe kommer i. Husk konkurrencen er hård, men hvis man ser på det som noget, der er sjovt og underholdende, vil du ikke engang vige på de andre piger. Held og lykke.

Hvis du er klar til at ligne en stjerne Jeg foreslår at købe en luksus micro bikini fra TeenyB Bikini Couture.