Hvordan du bliver en bedre Creative Writer i 3 enkle trin

Hvor meget af din kreative skrivning potentiale ville du sige, at du var ved at lægge til god brug på en regelmæssig basis?

Kun få af os, der skriver er ved at nå et vilkårligt sted nær den bedste weâ € ™ re i stand til, for en hel række årsager.

Så her er en simpel endnu kraftfulde 3 trin system til at hjælpe dig skrive bedre, skrive mere, og kanal, kreativ skrivning talent i dig oftere.

 1. Skriv hver dag. Grundfjeldet til alle konsekvent og givende kreativitet er at skabe hverdagen. Når du udvikle den vane at skrive så det bliver lige så naturligt og integreret i din hverdag som at trække vejret og sove, du aktiverer dig selv til virkelig begynde at lade at skrivning potentiale i dig blomstre.

  Start med kun 15 minutter på samme tid hver dag. Før du moan at du ikke har 15 minutter om dagen fri, huske på det er lidt over 1% af din samlede tilgængelige tid hver dag. Hvis du ikke er parat til at begå mindst 1% af din tid til kreativ skrivning, så vil jeg foreslå du spørgsmål, hvor vigtigt skriftligt er for dig.

  Vælg et tidspunkt på dagen, hvor du føler, du vil skrive lettest, uanset om det er første ting om morgenen, efter frokost eller sent om aftenen. Gør hvad der virker bedst for dig og ikke være bange for at justere det lidt, hvis det ikke fungerer.

 2. Optag dine ideer. En af de største klager over forfattere er mangel på gode ideer. Idéer er udgangspunktet for enhver kreativitet - uanset hvad det er du skriver, det hele begynder med frø af en idé.

  Problemet er ikke, at du ikke har nok idéer selv, det er, at du ikke opfange nok. Hvor mange gange har du været ramt af en interessant idé, lovet at huske det og udvikle det senere, kun for det til at forsvinde for altid fra dit sind bare øjeblikke senere?

  Få dig en Ideas Journal - en lomme notesbog, du kan bære på alle tidspunkter. Så snart en idé kommer, notere det ned. Når du begynder at fange dine ideer, vil du finde de tilflyde dig langt lettere, end du nogensinde realiseret.

 3. Anerkend dine fremskridt. Ofte selvom du faktisk kan skrive det bedste arbejde i dit liv, fordi du er så tæt på det, kan du ikke sætte pris på dine fremskridt og kvaliteten og mængden af din skriftligt.

  Ved at indføre en metode til at genkende og anerkende jeres udvikling som en kreativ forfatter, du ikke kun se et mere retvisende billede af din store fremskridt, men også inspirerer og motiverer dig til at skrive endnu mere.

  En god måde at gøre dette er at have en Skrivning landemærker diagram. Det er simpelthen en liste over ting, du opnår i din skriftligt liv, med en dato ved siden af ​​dem. Start små, anerkende det engagement og resultater du laver hvert trin af måde. Når du ser tilbage på din Creative landemærker diagram i de kommende uger og måneder, vil du blive overrasket over, hvor meget du har oprettet, samt hvordan din skriftligt har udviklet sig.

Forpligte sig til at følge disse 3 trin i 14 dage og se forskellen i din kreativ skrivning liv.

Hver af disse er stærke vaner til et liv i opfyldelse kreativ skrivning, og ved at bruge dem alle sammen youâ € ™ ll have etableret et meget effektivt system til at skrive det bedste du kan, så ofte du kan. Start i dag.

Du kan få din kreativ skrivning spark i gang igen med det samme med den gratis 5 del kreativ skrivning ecourse på http://www.YouAreACreativeWriter.Com

Fra Kreativitet Coach Dan Goodwin