Hvordan du bliver en bandmedlem

Hvis du har en passion for musik, så skulle du prøve at blive et band medlem. Det er meget nemt og meget sjovt. Under et band vil stimulere din kreative og kunstneriske side. Også, hvis du spiller godt nok, kan du bestille en masse arbejdspladser og spille på forskellige spillesteder. Det er en stor oplevelse for alle.

Her er nogle tips om, hvordan du bliver en bandmedlem:

Vælg dit instrument. Det er fantastisk, hvis du allerede udmærke sig i et bestemt instrument. Men den bedste lærer er oplevelse. Husk, at det ikke er musiker, der vælger instrumentet. Det er det instrument, der vælger musikeren. Prøv en masse forskellige ting at få en fornemmelse af det enkelte instrument. Du skal vide, at det tager en masse praksis og beslutsomhed for at beherske et instrument. Du skal særlige kompetencer for at kunne spille visse instrumenter. Hvis du har en evne til beats og har en masse magt og styrke, bør du prøve at være en trommeslager. Andre instrumenter at vælge imellem, er guitaren, bassen og tastaturer. Bemærk også, at antallet af instrumenter, der anvendes, vil variere afhængigt af den genre, du vil afspille.

Vælg en genre. Du bør vælge en genre, der passer til din smag, så du kan nyde det, du gør, mens youâ € ™ re gør det. Du bør overveje dine evner i at vælge en genre. Nogle genrer som blues og jazz kræver mere dygtighed end andre, så du skal være realistisk om dine mål.

Form dit eget band. Den nemmeste måde at blive en bandmedlem er at danne dit eget band. Fordelen ved dette er, at du vil komme til at vælge dine egne medlemmer, og du behøver ikke at være i overensstemmelse med nogens elseâ € ™ s forventninger. I stedet vil det være helt din egen. Ved dannelse af en band, bør du vælge medlemmerne meget fornuftigt. Der bør være kemi. Desuden bør de færdigheder af bandets medlemmer være mere eller mindre lige, så din lyd kan forenes. Du donâ € ™ t ønsker nogen at halte bagefter. Dette vil kun begrænse dit band. På den anden side, du donâ € ™ t ønsker nogen bandmedlem at kede sig med sange, der kan synes enkelt for ham eller hende.

Deltag en eksisterende band. Hvis du don € ™ t lide tanken om at gå gennem besværet med at danne dit eget band, kan du tilmelde dig andre bands, der søger medlemmer. Du kan se på forskellige annoncer i avisen. Du kan også bede om din kreds, hvis nogen af ​​dine bekendte er på udkig efter bandmedlemmer. En anden mulighed ville være at se på internettet. Du kan skrive en annonce, eller du kan søge efter eksisterende annoncer i disse bands, der søger bandmedlemmer. Kig på populære reklame sites eller fora. Sørg for at forhøre sig om deres genre og deres placering før du foretager nogen forpligtelser.

At blive et bandmedlem er hårdt arbejde. Men hvis musik er virkelig din passion, bør intet holde dig fra at gøre, hvad du ønsker. Hvis du ønsker at være et band medlem, skal du følge disse enkle tips og youâ € ™ ll være rokkende ud på ingen tid.