Hvordan du bliver en aromatherapist

Hvordan du bliver en aromatherapist

Aromaterapi er en af ​​flere grene af alternativ medicin og et populært valg af karriere for folk med interesse i denne industri. I øjeblikket et ureguleret disciplin, er der talrige aromaterapi skoler eller institutter, der tilbyder kort til lang sigt kurser i aromaterapi, hvorefter du kan øve som en aromatherapist. Nogle værdifulde retningslinjer for, hvordan du kan blive en aromatherapist er dækket i denne artikel.

Oplysninger om certificering

Som tidligere nævnt, er der ingen statslige organer, føderale eller statslige, som giver akkreditering af eller licens til at praktisere som en aromatherapist. Men der er et par af faglige organisationer, der gennemgår og regulerer standarder i aromaterapi og henvisninger hjemmesider disse to organisationer er en god ide, at finde legitime programmer og skoler, hvor man kan studere aromaterapi.

Landsforeningen for Holistisk Aromaterapi (NAHA) er den første af disse faglige organisationer, som er engageret i at øge bevidstheden om aromaterapi, herunder fastsættelse af akademiske og faglige standarder. NAHA indeholder en liste over akkrediterede / godkendte uddannelsesprogrammer eller institutioner, fra hvor du kan modtage undervisning og certificering af kvalitet til at blive en aromatherapist.

Den anden faglig organisation, der regulerer aromaterapi praksis blandt andet alternativ medicin discipliner er National Certification Board for terapeutisk massage og Karrosseri (NCBTMB). Organisationen giver både certificering og recertificering normer, herunder videreuddannelse krav. Disse kan findes på NCBTMB hjemmeside.

Krævede fagområder

Ifølge Naha, skal følgende fagområder dækkes i en aromaterapi kursus eller program:

  • Historie aromaterapi,
  • Viden om æteriske olier, deres egenskaber og brug,
  • Udpakning, sammenfatte og blanding, sikker brug teknikker, osv,
  • Grundlæggende kendskab til anatomi, fysiologi, organisk kemi,
  • Almindelige lidelser tværs menneskelige organsystemer, der kan behandles med aromaterapi,
  • Mindst 200 timers praktisk og teoretisk uddannelse,
  • Test og undersøgelser standarder bør omfatte sygehistorie studie, undersøgelse og retsmidler, forskningsopgaver og praktisk afprøvning.

Når youâ € ™ ve afsluttet din aromaterapi uddannelse, få certificeret af NCBTMB og udfylde alle relaterede formaliteter, før du begynder arbejde som aromatherpist.