Hvordan du bliver en Architectural Engineer

En arkitektonisk ingeniør er en person, der bruger deres viden om teknik og arkitektur til at designe nye bygninger og konstruktioner, eller renovere eksisterende bygninger eller konstruktioner. Denne karrierevej kan være ganske indbringende for de personer, der kører eller arbejder for succesfulde virksomheder. Da denne karriere er meget afhængig af konstruktion, kan det være ganske recession. At blive en arkitektonisk ingeniør kræver en god mængde af uddannelse, men er en fremragende karriere for nogen dygtige i matematik og naturvidenskab. Denne artikel vil give dig trin og ting ind i, hvordan man bliver en arkitektonisk ingeniør.

Det første skridt i, hvordan du bliver en arkitektonisk ingeniør er at få din uddannelse. Du skal være sikker på at få succes i gymnasiet, mens de tager så mange matematiske, videnskab og computer redaktionelle kurser som muligt. Efter gymnasiet, vil du ønsker at deltage i et universitet med en stærk ingeniøruddannelsen. Du vil ønsker at vælge Architectural Engineering som din store, og gør dit bedste for at finpudse din teknik og arkitektoniske færdigheder ved at opnå en sommer praktikplads på et ingeniørfirma.

Efter endt uddannelse du modtager din bachelorâ € ™ s grad, det næste skridt i at blive en arkitektonisk ingeniør bliver din kandidatfag € ™ s grad i byggeri. Denne ekstra grad vil gøre dig meget mere attraktiv for potentielle arbejdsgivere og udvide din viden for Architectural Engineering.

Efter at have afsluttet din uddannelse, er det næste skridt i, hvordan du bliver en arkitektonisk ingeniør er at få et job. Forhåbentlig når du er færdig med skolen, har byggeriet økonomi forbedres. Arkitektonisk engineerâ € ™ s normalt vil opnå en position med et arkitektfirma, men arkitektoniske ingeniører er også almindeligt ansat i store byggefirmaer, ingeniørfirmaer og føderale boligafdelinger. Tænk dig beskæftigelsesmuligheder omhyggeligt og afgøre, hvilken er den bedste løsning for dig selv.

Mens du arbejder, vil du ønsker at fortsætte med at forbedre dine arkitektoniske tekniske færdigheder ved at fremme din uddannelse. At blive en fremragende arkitektonisk ingeniør kræver, at du bo på toppen af ​​nyeste bygningsreglement, computerteknologi og nye metoder. Du ønsker måske at overveje at få en ph.d. i Bygningsdesign, men blot deltog i konferencer vil forbedre dine evner sæt.

Når du har arbejdet i et par år for en etableret virksomhed, er næste skridt, du måske ønsker at tage i, hvordan man bliver en arkitektonisk ingeniør er at starte din egen virksomhed. Den typiske arkitektur gebyr for et byggeprojekt, er 1% til 2% af projekterne totale omkostninger. Arkitektoniske ingeniører almindeligvis tjener over $ 100.000 om året, men arkitektoniske ingeniører, der ejer deres egen virksomhed kan gøre en betydelig mængde mere. Før du starter din egen virksomhed, skal du sørge for, at du vil have adgang til kunderne, og vil have ressourcer til at sikre din virksomhed har succes. Dette kan kræve, at du din egen personlige kapital.