Hvordan du bliver en Architectural Design tegneren

En Arkitektonisk Design tegneren tager arkitekttegninger og udarbejder dem i en formel plan ved hjælp af manuelle redaktionelle færdigheder eller, mere almindeligt, computer software programmer som AutoCAD eller DesignWorks. For at blive ansat som Arkitektonisk Design tegneren der er flere trin, der bør opfyldes for at få den bedst mulige position.

Det første skridt til at blive en tegneren er at modtage en formel uddannelse for udarbejdelsen. Du behøver ikke at modtage en bachelorgrad i arkitektur til at sikre et job, men det er en mulighed. Hvis du er interesseret i at blive en tegneren, kan du modtage et certifikat eller Associate grad inden for to år eller mindre. De fleste redaktionelle job kræver mindst en redaktionel certifikat eller AutoCAD certifikat, for at vise, at du har grundlæggende færdigheder og viden.

Mange redaktionelle job kræver en associeret grad fra et akkrediteret kollegium. Som med ethvert område, jo mere uddannelse og erfaring, du modtager, jo bedre og mere rigelige dine muligheder vil være. Ikke alle college eller universitet vil tilbyde en arkitektur eller Udarbejdelse program, men der bør være mindst én i dit område.

Det andet skridt til at blive en Design tegneren er at udvikle en portefølje af dit arbejde eller projekter. Arkitektur er en visuel og æstetisk såvel som tekniske område. Under din skolegang, vil du designe og tegne forskellige bygninger og modeller ved hjælp af forskellige værktøjer og metoder. Hold alle dine arbejde og eksempler til at vise potentielle arbejdsgivere. Du vil synes alvorligt med at få en position med en portefølje af dit bedste arbejde, og de kan få en idé om dit niveau.

Et tredje skridt til at få et job inden for Arkitektonisk Design er netværksdannelse. Hvis du kan danne et professionelt forhold med en af ​​dine professorer, kan han eller hun være i stand til at hjælpe dig med at sikre en position ud af skolen. En anden networking mulighed er at tilslutte sig en faglig organisation dedikeret til arkitektur, Arkitektonisk Design eller udarbejdelsen. Dette er en anden måde at møde fagfolk, der allerede er ansat på området og vil have råd og muligheder, som du kan lære af.

Det fjerde og sidste trin til at blive en Arkitektonisk Design tegneren er jobsamtalen proces. Mange redaktionelle stillinger er ansat gennem professionelle vikarbureauer, der specialiserer sig i teknik og redaktionelle stillinger. Hvis der er nogen organer som der i dit område, finde dem og få på deres ansættelse listen. Disse organisationer kommunikerer med arkitektfirmaer i området, der har brug for dygtige medarbejdere. Når din dygtighed sæt passer en Personalestyrelsen € ™ s behov, vil de sende dig til en samtale. Ved interviewet, være positiv og professionel. Svar spørgsmål så ærligt og detaljeret som muligt. Du ønsker at give intervieweren mulig grund til at ansætte dig som Arkitektonisk Design tegneren og ikke den næste kandidat.