Hvordan du bliver en advokatsekretær

En stærk følelse af retfærdighed kan give dig lyst til at arbejde i juridiske spørgsmål, men frygt og andre omstændigheder kan medføre, at du løbe væk fra at blive en advokat. Du kan gøre det næstbedste og blive en advokatsekretær, der bistår en advokat med det forberedende arbejde er nødvendigt for høringer, som forskning, og skrivning og arkivering af rapporter. Her er hvordan du kan komme i gang:

Mens formel uddannelse er ikke et krav for at arbejde som en advokatfuldmægtig, det helt sikkert ville hjælpe. Over 600 skoler og gymnasier tilbyder paralegal uddannelsesprogrammer, og det ville være en god idé at benytte dig af dem. Slå op som skoler i dit område tilbyde sådanne programmer, så kontakt dem om tidsplaner og undervisning. Lave noget research på skolens akkrediteringer og jobformidling inden du foretager din beslutning om, hvilken en du gerne vil tilmelde sig. Du kan også vælge at tage klasser online, men som med alle online kursus, er du nødt til at være til kræsne om skolens troværdighed. Vær på vagt over svindlere forsøger at snyde dig ud af dine penge til en værdiløs konfektionerede grad. Du kan også høre American Bar Association (ABA) hjemmeside på abanet for en liste over godkendte uddannelsesprogrammer, eller tjek American Association for Paralegal Educations (AAfPE) websted på aafpe. Det er bedst at deltage i en af ​​de godkendte programmer, som nogle advokater ikke engang vil overveje at ansætte personer fra ikke-godkendte programmer.

Du kan vælge at gennemføre en advokatfuldmægtig certifikat program som en high school graduate, eller at tage en to-til fire år kollegium kursus. Du kan gøre nogle forskning på internettet for fordele og ulemper ved begge sti ved at kontrollere forskellige fora for testimonials. Mens high school program afgjort tager mindre tid end kollegium kursus, er flere og flere advokater, der ønsker at ansætte dem med kollegium grader, så du bliver nødt til at afveje omkostningerne og fordelene ved begge muligheder meget godt, inden du foretager din beslutning.

Gør det til et punkt til at besøge de skoler, du overvejer, hvis du vælger ikke at tage online klasser. Tag dig tid til at få en fornemmelse for campus og de mennesker, og se, om du ville være komfortable studere der. Hvis du kan, tale med de professorer, der vil være undervisning dine klasser. En kort samtale vil give dig en idé om dybden af ​​deres ekspertise og hvordan din elev-lærer forhold vil være.

Efter endt uddannelse, besøge National Association of juridiske assistenter (NALA) hjemmeside på Nala, og forhøre sig om certificering. NALA certificering vil fremskynde udviklingen af ​​din nye karriere.

Når du har fået dine grader og certificeringer, få dit cv bevægelse. Kontakt de lokale advokater og tilbyde dine tjenester. Må en Google-søgning, og se gennem rubrikannoncer for åbne advokatfuldmægtig stillinger inden for dit område. Sørg for, at dit cv er præsentabel og professionelt udført, og ledsaget af et følgebrev udtrykke din interesse i stillingen. Vær punktlig, ydmyg, ærlig og respektfuld på interviews, men holde din selvtillid, og du vil ikke have nogen problemer med at få et job som advokatfuldmægtig.