Hvordan du bliver en advokatsekretær uden erfaring

Paralegals eller juridiske assistenter arbejder hånd i hånd med advokater, selv om det ikke nødvendigvis betyder, at paralegals kun kan arbejde i et advokatfirma. Nogle paralegals arbejde bag virksomheder og virksomheder, der har brug for viden og færdigheder eller en juridisk assistent på daglig basis. En advokatfuldmægtig kan også have en karriere inden for områder som fast ejendom, banker, indvandringer, underholdningsindustrien, arbejdsmarkedsforhold og endda visse offentlige organisationer. Find ud af hvordan du kan blive en advokatsekretær uden erfaring.

  • Arbejdsgiverne normalt ikke kræver, at du har en associeret grad i paralegal undersøgelser. Men tjener en fra en akkrediteret skole vil helt sikkert give dig en fordel at starte som en advokatfuldmægtig uden erfaring. Dette vil også se godt, hvis du leder efter et job. Hvis du har en bachelorgrad i ethvert område, et certifikat og associerede advokatfuldmægtig undersøgelser er også tilgængelige i colleges samt online.
  • Anvendelse og efterbehandling en praktikplads i et advokatfirma vil tage dig videre. En masse af advokatfuldmægtig programmer kræver, at du er færdig med praktik som en forudsætning for en grad. Find ud af om din skole tilbyder praktik program, der forbereder de studerende til at være konkurrencedygtige paralegals. I nogle tilfælde, hvor praktik ikke er en del af deres pensum, vil vælge en praktikplads optjener du point i at komme op med en god genoptage.
  • Frivilligt arbejde vil få dig den meget tiltrængte erfaring, at du ikke vil få inde i klasseværelserne. Et frivilligt arbejde i en juridisk kontor støtten vil udsætte dig for de forskellige opgaver en advokatfuldmægtig, såsom håndtering klient interviews, finde vidner og interviewe dem, gennemføre juridisk forskning og endda udarbejde beslutningsforslag, anbringender, realkredit, adskillelse aftaler, kontrakter og andre juridiske dokumenter .
  • Sørg for, at dit cv vil fremhæve dine advokatfuldmægtig undersøgelser, frivilligt arbejde og praktik erfaringer. Tøv ikke med at fremhæve tidligere kontor erfaringer, selv om de ikke er relateret til advokatfuldmægtig arbejde. Dette vil også blive overvejet, da din erfaring med arbejde i et kontor atmosfære også vil blive vurderet. Du bør også omfatte alle andre særlige præstationer, projekter og andre bedrifter, du har opnået på studiet og advokatfuldmægtig service.
  • Begynd at sende dit CV til virksomheder med advokatfuldmægtig position åbninger. Prøv ikke at nul i på de åbninger, der kræver to års erfaring. Dit frivillige arbejde og praktik bør tjene dig en fordel i at få et job som advokatfuldmægtig assistent. Nogle kan kræve mindst seks måneders erfaring, men det er ikke altid en streng politik, som nogle virksomheder virkelig kigge efter paralegals, der er villige til at blive uddannet i overensstemmelse med virksomhedens standarder. Du kan bruge nogle referencer fra din professorer, klassekammerater og mentorer fra skole, samt fra de advokater fra dit praktikophold og frivilligt arbejde. Dine professorer og instruktører kan også give dig nogle kundeemner om jobmuligheder i andre advokatfirmaer.
  • Der er intet galt med at starte i bunden af ​​stigen og klatre din vej til toppen. Hvis der ikke er advokatfuldmægtig job at udfylde, kan du starte som advokatsekretær og vis din kompetence, mens du arbejder. Den advokatfuldmægtig job vil være lige rundt om hjørnet, og vil være ventetiden værd, når du har bevist dit evner og kvalifikationer.

Behovet for paralegals vil fortsætte med at stige i løbet af årene. Advokater ofte foretrækker at overdrage nogle opgaver til paralegals at undgå at ansætte flere advokater eller har en anden partner. Det betyder, at i det lange løb, startende i bunden af ​​stigen vil helt sikkert betale sig.