Hvordan du bliver den mest kreative person, du kender

Hvordan du bliver den mest kreative person, du kender

Hvem er den mest kreative person, du kender? Hvad er det der gør dem så kreativ? Er det deres syn på livet? Er det mængden af ​​ideer, de kommer op med? Er det antallet af nye og varierede kreative projekter, de tager på?

Uanset hvad det er, der gør dem denne kreative, deres holdning er ved at være truet. Fra dig! Her er 5 tips til at hjælpe dig med at blive den mest kreative person, du kender:

  1. Kreativitet er en måde at være, ikke bare gør. Ser du "at være kreativ" som noget, du lægger på som en uniform kun på de lejligheder, hvor du rent faktisk gør noget? Denne opfattelse kan betyde, ligesom en ensartet, føler du du kan løsnes fra din kreativitet og sætte den til side, mens du komme videre med resten af ​​livet. Faktisk kreativitet er mere som din hud. Det er altid der med dig i alt, hvad du gør. Når du begynder at acceptere dette, kan du lade det sive ind alt, hvad du gør - du kan virkelig være, tænke, sige og gøre kreativt - i stedet for at sætte den "uniform" på kun en gang imellem.
  2. Alle de ideer, du kan håndtere. At have en lind strøm af idéer er nøglen til at være meget kreativ. Vi er alle i stand til at generere denne strøm af ideer, men kun hvis vi fange dem føles det vi er kreative. Fejlen fleste af os gøre er at tænke, vi vil huske hver rigtig god idé, vi har i brusebadet eller supermarked. Så når vi ikke gør det, det føles som disse idéer aldrig forekommet i første omgang. Find en måde at optage dine idéer - en notesbog, kamera eller diktafon - og du vil finde det beløb, du har Flyver.
  3. Oprettelse regelmæssigt for at holde strømmen. Jo mere kreativ du er, jo mere kreativ du er. Det er kun ved at skabe jævnligt - at afsætte tid hver eneste dag - at du virkelig kan lade din kreativitet nå den form for frit flow, det er i stand til. Det tager mange gange mere energi til at starte et organ i bevægelse, end det gør at holde det støt rullende sammen. Det er ikke bare en lov i fysik, er det en lov kreativitet også. Opret hver dag, selv for bare 15 minutter og se dine samlede kreativitet niveauer dramatisk stigning.
  4. Anerkend din egen kreativitet. Hvis du ikke tror, ​​du er kreativ, vil det altid være en kamp mod strømmen for at nå til en ensartet kreativitet. Heldigvis er dette næsten altid om perception, ikke rå fakta. Lav en liste over alle de måder, du er kreativ hver eneste dag - de små detaljer, som hvordan du koordinere din garderobe, arrangere dit skrivebord, fremtrylle mad, håndtere arbejds- og familiemæssige problemer. Kreativitet handler ikke kun om at lave kunst, det er i alt hvad du gør. Erkend hvordan kreative du allerede er!
  5. Holde den indre kritiker i skak. Mange af os komme til et afgørende punkt i at skabe et nyt projekt, der skal floored af den gamle "ven", vores indre kritiker. Hvad vi ikke ved, er, at vores indre kritiker blot forsøger at beskytte os, at frelse os fra skuffelse. Dens intentioner er positive, selv om dets metoder er ikke kønt. Når vi er klar over dette, ser vi vores indre kritiker i et helt andet lys. Tak din indre kritiker for sin slags overvejelser, så fortæl det du kommer til at fortsætte og skabe alligevel. Derefter fortsætte og skabe alligevel.

Du kan vælge en af ​​disse områder for at hjælpe dig med at være mere kreative. Så med det på plads, gå videre og prøve en anden, og en anden. Inden længe, ​​vil du indse du er blevet så kreativ som nogen du kender!

Vil flere store artikler, tips og øvelser for at hjælpe dig være mere kreativ? Så tilmeld dig til "Opret Create!" - Kreativitet Coach Dan Goodwin gratis to gange om måneden ezine - i dag, og få din gratis kopi af "eksplodere din kreativitet!" Action Workbook. Bare hovedet over til http://www.CoachCreative.com