Hvordan du ændrer en Tracking Collar batteri

Sporing halsbånd er værktøjer, der er af afgørende betydning for folk, der jager med hunde. Ved fortsat brug, tracking krave mindsker i effektivitet som den strøm på batteriet falder. Hver gang du går på jagt, er det vigtigt, at du udskifter batteriet på din tracking krave, så det vil fungere på den bedst mulige måde. Forskellige typer og modeller eller sporing kraver har forskellige batterier, men den måde, du ændrer dem er stort set den samme.

Her er de trin, hvordan du kan ændre batteriet på din sporing krave:

Forberedelse. De materialer, som du får brug for at ændre din sporing collarâ € ™ s batteri er en skruetrækker sæt og det nye batteri. Hvis du ikke ved, hvilken type batteri din tracking krave bruger, kan du konsultere manualen eller du kan medbringe tracking krave med dig, når du går til hardware butik og købe batteriet. De vil vide, hvilken type batteri til at give dig. Få din sporing krave og læg det ned på en flad overflade.

Tag det gamle batteri. Lokalisere, hvor batteriet i sporing kraven er placeret. Kig efter den del, hvor der er skruer, der holder dækslet til batteriet på plads. Få den rette skruetrækker og fjern dækslet til udsætte batteriet. I nogle modeller af sporing kraver, kan du simpelthen pop dækslet for at få batteriet ud. Når du fjerne skruerne, placere dem i en lille beholder, så du ikke mister dem. Nu hvor batterierne udsættes, fjerne dem og sæt dem til side.

Udskift batteriet. Proceduren for denne del afhænger af, hvilken type batteri dit tracking krave bruger. Nogle sporing kraver bruger AA batterier. Hvis du arbejder med denne form for sporing krave, alt du skal gøre er at matche de negative og positive tegn på sporing krave med enderne af batteriet op. En anden type af sporing krave er en, der bruger lithiumbatterier. Disse lithiumbatterier ligner små mønter. For denne type batteri, skal du sørge for, at når du udskifter dem, placere side af batteriet, der skriver ansigt op.

Sæt tilbage batteridækslet. Efter udskiftning af batteriet, placer batteridækslet tilbage på sporing krave. Skru skruerne stramt, så batteriet bliver på plads. Test for at se, om sporing krave fungerer ved at dreje den. Bortskaf de gamle batterier korrekt, og ikke blande dem ind med din anden skrald.

Det er de enkle trin til, hvordan du kan ændre batteriet på din sporing krave. Trinene er ganske enkel og nem. Du kan gøre dette på egen hånd. Hvis du går ud på jagt ture regelmæssigt, kan du bestanden op på nye batterier, så du ikke bliver nødt til at gå ud og købe nye hver gang du går på jagt. Husk, at effektiviteten af ​​din tracking krave i høj grad påvirkes af strøm på batteriet.