Hvordan du ændrer din bil Motor Oil

At vide, hvordan at bevare din bil vil helt sikkert føje til sin levetid. Du skal gøre de nødvendige lægeundersøgelser gang hvert par måneder for at sikre, at din bil stadig kører problemfrit. En af de ting, du skal tjekke er motorolie på din bil. Den motorolie af din bil skal ændres for at sikre, at din bil vil stadig køre som det skal. Du kan få din motor olie skiftet ved at bringe din bil til den automotive butik og have nogen gøre det for dig. Bemærk, at dette vil koste dig en masse penge. Hvis du har tid, kan du lære, hvordan du ændrer motorolie af din bil ved dig selv, så du kan spare nogle penge.

Her er de trin for trin instruktioner om, hvordan du kan ændre motorolie på din bil:

Materialer du får brug for. Saml alle de materialer, du skal bruge, så du har dem inden for rækkevidde, når du starter olieskift på din bil. Tjek din bil? € ™ s manual for at se, hvilken type motorolie, du skal bruge. Du skal bruge et oliefilter, olie beholder, nogle gamle klude, en skruenøgle, en bil donkraft, bukke og en tragt. Når du gør dette, parkere bilen på en plan overflade for at gøre arbejdet lettere for dig. Også, lad din bil hvile i et par timer, før du ændrer motorolie.

Forberedelse. Prop din bil ved at bruge bukke, en i foran bilen, og den anden på bagsiden. Sørg for, at din bil er understøttet korrekt, før du går under det for at forhindre ulykker. Hvis du ikke har de rigtige værktøjer til magten op din bil, kan du låne.

Kig efter bundproppen. Se efter placeringen af bundprop. Det er det stik, der er at holde olien i at strømme ud af din bil. Få din oliebeholder og klude klar. Brug din nøgle til at løsne op bundproppen. Når det mister nok, vil olien løbe ud, så være klar med din container til at fange den. Vent på, at olien helt løbe ud af din bil. Dette kan tage et par minutter. Når der ikke er mere olie lækker ud af din bil, kan du tørre bundproppen og skru den på plads igen.

Kig efter oliefilteret. Dernæst skrue oliefilteret og gøre det samme som, hvad du gjorde med olieproppen. Vent olien fuldstændigt løbe ud. Bagefter sættes på det nye filter.

Tilføj ny motorolie. Gå til din motor og afdække olie cap. Brug tragten og sætte den i hullet, så du kan fylde din motor med den nye olie. Husk at bruge den helt rigtige mængde olie. Læs din ownerâ € ™ s manual for at vide, hvor meget du skal bruge. Dæk hullet med hætten.

Det er de nemme trin til, hvordan du kan ændre motorolie på din bil. Husk, at du skal ændre din bil olie en gang om året for bedre ydeevne.