Hvordan du ændrer din bil lyspærer

Der er en masse af pærer, der bruges i en bil. Det er de baglygter, forlygter, bremselys, tågelygter og sidelys. Hvis du har brug for at erstatte disse pærer, skal du huske nogle ting. Det er ganske let at ændre pærer hvis du ved hvad du gør. Ændring din egen bil pærer vil spare dig for en masse penge. Du donâ € ™ t nødt til at gå til bilen butikken for at få dine pærer udskiftes.

Her er de trin og tips til at huske, når at ændre din bil pære:

  1. Kend pære. Ved at ændre bilen pære, den første ting du skal gøre er at købe en pære, der passer til din bil. Hvis du stadig har den ownerâ € ™ s manualen til din bil, kan du høre den og se efter den type pærer, som du burde få. Hvis du ikke har den ownerâ € ™ s manual, kan du altid gøre en online forskning for at se, hvilken type pære til at købe. En anden mulighed er at gå i butikken og fortælle dem det mærke, model og den automotive pære, som du kommer til at ændre sig. De vil vide, hvilken pære til at give dig.
  2. Udskift pærer parvis. Hvis du ændrer en pære, der har et par, er det tilrådeligt at ændre både de pærer, selv om kun en af ​​dem fungerer ikke. Disse pærer anvendes samtidigt, så hvis den anden pauser, sit par er mest tilbøjelige til at bryde snart. Pæren er også kendt for at være svagere og svagere med brug. Hvis du kun ændre én pære, wouldnâ du € ™ t have den samme balance i styrken af ​​lys. Pærer, som du bør ændre i par er tågelygter, forlygter, baglygter og bremselys.
  3. Ændring af pærer. Kontroller, at strømindikatoren er slukket, inden du skifter. Hvis du lige brugt bil, vent på pæren køle af, før du ændrer den. Du kan tage dækker off for at blotlægge pæren. Du kan som regel bare pop dækslet, eller du kan skrue det, hvis der er skruer. Tag den gamle pære. Før du lægger i den nye pære, så sørg for at der ikke er snavs i stikket. Fastgør den nye pære på soklen. Nu kan du returnere dækslet til pæren. Test det for at se om du korrekt installeret pære. Du kan også gøre dette på den indvendige pære i din bil.

Det er skridt og tips, du kan bruge, når du skifter bil pærer. Det er også godt at læse ownerâ € ™ s manual. Det kan indeholde nogle instruktioner om, hvordan du kan tage sig af din bil, og også hvordan du udskifter eller rene dele af din bil. Det er vigtigt at tage særlig pleje af din bil og pærer, så det vil vare i lang tid, og du wonâ € ™ t nødt til at bruge for meget på reparationer.