Hvordan du ændrer din adresse på en Passport

Hvis du jævnligt rejser internationalt, kan du være sikker på dit pas opdateres jævnligt, således at det amerikanske udenrigsministerium kan få dine opdaterede oplysninger på hånden. Det er nødvendigt for, at myndighederne kan give dig assistance i tilfælde af en nødsituation, og at de kan komme i kontakt med din familie nemt. Det er også vigtigt at gøre det lettere at passere gennem toldkontrollen og interviews. Dit pas er hovedsagelig din internationale id, så det bør afspejle up-to-date information.

Hvis du har brug for at ændre din hjemmeadresse på dit pas, skal du indsende en smule papirarbejde, men det er ikke noget for svært.

  • Sørg for at have din nye, komplette, adresse på hånden, når du fylder dit pas ansøgningsskema. Du bør også have opdateret kontaktoplysninger, som bør omfatte e-mail og telefonnumre. Bortset fra detaljerne, vil du også nødt til at give dokumentation for ophold, såsom en regning under dit navn.
  • Du kan bruge det amerikanske udenrigsministeriums online ansøgning guiden til at anmode om et nyt pas. Du kan bruge forskellige former fra travel.state.gov. vil du blive præsenteret for en prompt "Hvad søger du i dag?" Til dette prompt, svar "Dataene i mit pas er ikke korrekt eller har ændret sig."
  • Du kan også få en DS-5504 eller en Data Correction form fra enhver lokal amerikanske udenrigsministeriums afdeling i din by. I byer uden en State Department filial, kan denne formular fås hos det lokale posthus, amt administrative tjenester, eller dommerfuldmægtige af retten.
  • Udfyld formularen fuldstændigt og med omhu, med sort eller blåt blæk. Lad ikke nogen felt være tomt. Du kan også vælge at udfylde formularen på skrivemaskine. Har ekstra kopier af formularen klar, hvis du laver en fejl fylde det op.
  • Når du har udfyldt fylder DS-5504 formular, sende det tilbage til National Passport Processing Center. Standard applikationer ikke har nogen ekspeditionsgebyr. Det kan dog tage op til 8 uger, før du kan få din nye pas. Du kan have det hastet for et symbolsk gebyr, selv om.
  • Du kan ringe til National Passport Information Center på (877) 487-2778, hvis du har brug for flere oplysninger eller hjælp om at indsende en formular til en adresseændring, eller hvis du ansøger om et nyt pas.

Holde dine oplysninger ajour er en del af det ansvar, du har et pas ejer. Sørg for at indsende de korrekte oplysninger fuldstændigt, så din nye pas vil blive behandlet, og så det vil komme til dig til tiden. Eventuelle fejl eller ufuldstændige i fylde formularen kan medføre forsinkelser i behandlingen.

Husk også at holde dit pas sikker på rejser. Du har sikkert hørt historier om mennesker at få overfaldet, eller mister deres tegnebøger og punge på en tur. Dit pas normalt tjener meget vigtige formål identifikation både lokalt og i udlandet, og så du bør tage sig af det som et meget vigtigt dokument.