Hvordan det er at være diætist i Houston, en af ​​Amerikas Fattest Cities

Houston er et varmt, fugtigt by, der er kendt for at være den 4. største by i den nation med en økonomi, der er afhængig af olie og gas. Det har også den ære at være en af ​​de fedeste byer i USA er baseret på forskning, hvor mange restauranter og fødevarevirksomheder er tilgængelige per kvadratkilometer i forhold til rekreative parker og andre former for fysisk aktivitet.

Hvordan det er at være diætist i Houston, en af ​​Amerikas Fattest Cities

Som registreret diætist i en af ​​de fedeste byer i Amerika, finder jeg, at nogle gange er det svært at overbevise folk til at overholde mine anbefalinger. For eksempel er mit forslag, at patienter øge den fysiske aktivitet til 20 minutter om dagen typisk mødt med modstand. Den ledende klagen er, at det er for varmt (hvilket er sandt), eller at det er svært at tage en tur, fordi der er en mangel på parker, eller de er for overfyldt. Som følge heraf er jeg kreativ med forslag. Jeg har tendens til at tage en tur tidligt om morgenen eller sent om aftenen, når solen går ned, og vejret er lidt køligere og mere tålelig. Jeg forsøger altid at gå med venner eller familie til at gøre arbejdet mere sjov. Så få parker, som vi har, er de fyldt med faciliteter: jogging, cykling eller vandrestier, tennisbaner, baseball eller fodboldbaner, og pools. Selv om vi kan have færre parker per kvadratkilometer, parkerne er altid overfyldt, så Houstonians virker ud!

Vi lever også i en by med begrænset offentlig transport, så vi har en tendens til at køre overalt. Gå to blokke til købmanden er praktisk betragtes som en forbrydelse og parkering tæt er en nødvendighed for dem, der søger tilflugt i aircondition. Jeg fortæller patienterne til at parkere længere væk under et skyggefuldt træ og grund, at bilen ikke bliver så varm, når vender tilbage. Selv om dette har ingen betydning for vores rangordning af fedeste by, er vi tilbøjelige til at gå mindre end andre byer, der er afhængige af offentlig transport.

Det store problem er, at Houston er kendt for god mad og restauranter. Næsten hver blok har en restaurant, købmand eller café. Selv som en diætist, jeg forstår, hvorfor vi har så svært ved at undgå højt fedtindhold fødevarer i denne by. Vi har for meget fristelse. Jogging fra mit hjem i morgen, duften af ​​friske donuts frister mig, men jeg kan ikke give efter. En del af grunden er, at jeg ikke bærer nogen penge med mig, da jeg jog forbi donut shop. Dette er blot et af mange tips jeg giver til mine patienter for at undgå fristelsen. Som sædvanlig har en masse af os ikke gå dagligvarer på tom mave i et forsøg på at kun købe varer, som vi har brug for dem. En lejlighedsvis fristelse er okay og med så mange kulturelle muligheder at vælge imellem, vi får aldrig keder af fødevarer her. Også, de fleste restauranter tilbyder sunde fødevarer, der giver os mulighed for at minimere mængden af ​​højt fedtindhold og kalorieindhold fødevarer, der spises.

Samlet set som Houstonians, vi sætter en ære, at vores by har så mange kulturelle aspekter, herunder fødevarer. Selvom vi ikke har mange parker i hele byen, vi ved, hvordan man deler dem, vi har. Masser af os løbe maraton om året, så meget, at dette år, Houston Marathon er på et lotteri system basis. Houstonians har erkendt vigtigheden af ​​at komme tilbage i form, og synlige ændringer er i horisonten for mange.