Hvordan der følges op efter en jobsamtale

Hvordan der følges op efter en jobsamtale


Forstå subtile kunst hvordan der følges op efter en jobsamtale er undertiden forskellen mellem landing den eftertragtede position og finde dig selv at scanne weekenden papir hjælp ville annoncer. Det er en hårfin balance, fordi du ønsker, at arbejdsgiveren ved, du er meget interesseret i jobbet, men du ikke ønsker at komme for at være for desperat.

Tips om at følge op efter en jobsamtale

Spørg Om Ansættelse Dato

Den bedste måde at forhindre post-interview spekulerer er at finde ud under interviewet, når virksomheden forventer at træffe beslutningen ansættelse. Hvis intervieweren siger selskabet skal gøre deres beslutning fra torsdag så spørge, om det er acceptabelt for dig at ringe fredag ​​eftermiddag for at kontrollere status. Intervieweren vil fortælle dig, om det er fint.

Send en tak note

Når du kommer hjem fra interviewet, er den første ting du skal gøre skrive personlige takkekort for hver person, du interviewet med. Brug ikke garishly-farvede kort eller papir; holde dine noter professionelt udseende ved hjælp af elegant brevpapir. Hvis din håndskrift er pæn kun i forhold til kylling bunden, skrive note eller have en person med flot håndskrift skrive noter til dig. Her er et par tips til at skrive en tak note til en interviewer:

  • Keep it simple og ikke vandre. Bare fortælle dem det var dejligt at mødes med dem og takke dem for at tage sig tid til at interviewe dig. Du kan også tilføje, at uanset hvor mange mennesker de interviewe, hvad deres erfaringer eller uddannelse er, vil de ikke finde nogen, der ønsker at arbejde for deres virksomhed mere end du gør.
  • Hvis der under din samtale, sagde intervieweren, "Kald mig Joe", så det er egnet til at starte din note med en "Kære Joe," Hilsen. Hvis på den anden side har denne type uhøjtidelighed ikke finde sted, så holde sig til den mere business-professionelle, "Kære Mr. Wilson:" (bemærk kolon bruges i stedet for et komma).
  • Afslut din tak note med en passende lukning som "Med højagtelse," "Med venlig hilsen" eller en anden form for formel lukning. Undgå at bruge "Cheers" eller "Tale med dig senere", eller andre typer af lukninger, du kan bruge, når du sender en note til en kammerat.

Sende en tak note via e-mail er helt acceptabelt i dagens moderne verden, så hvis du ikke ønsker at vente på snail mail til at levere din note, kan du e-maile den. En fordel ved at bruge e-mail-versionen er, at hvis intervieweren tager sig tid til at svare dig, så kunne det være et godt tegn, at du er det mindste i drift.

Foretage opkaldet

Hvis intervieweren fortalte dig det ville være fint for dig at ringe fredag ​​eftermiddag, så ved alle midler gøre det. Vær respektfuld til intervieweren og husk at denne person sandsynligvis interviewet mange, mange mennesker, og han kunne ikke umiddelbart huske dig. Bare sige, "Hej Mr. Wilson, dette er (dit navn). Hvordan har du det? Jeg interviewet med din virksomhed denne sidste mandag. Jeg er meget interesseret i at arbejde for (firmanavn), så jeg ønskede at følge op med dig. Du nævnte, at du forventede at træffe en afgørelse af torsdag. Kan du fortælle mig, hvordan beslutningsprocessen foregår? "

Intervieweren vil enten fortælle dig:

  • Du fik jobbet, og de bare ikke har haft tid til at ringe til dig endnu
  • Beklager, men stillingen er blevet fyldt
  • Er ikke foretaget Beslutningen endnu

Hvis afgørelsen er stadig i gang, så spørg når ville være et godt tidspunkt for dig at følge op. Hvis intervieweren siger at ringe næste tirsdag, så markere det på din kalender. Hvis han ikke giver dig en dag at ringe tilbage, så vent to til tre dage og ringe tilbage eller sende en e-mail igen takke ham for den mulighed. Spørg ham om en opdatering på hans tidligste bekvemmelighed.

Hvornår er det tid til at komme videre?

Mens praksis kan være lidt uhøfligt, de fleste arbejdsgivere ikke anmelde interviewpersoner, hvis de ikke har fået jobbet. Hvis efter tre uger dine opkald og e-mails går unreturned, odds er jobbet er blevet fyldt, og det er tid til at sætte lejligheden i seng. Landing et job er hård, især i dagens arbejdsmarked, men holde øve de tre P'er - Tålmodighed, professionalisme og punktlighed - og med tiden, vil de kunne betale sig.