Hvordan Damer fitness adskiller sig fra mænd

Damer fitness adskiller sig fra mænds egnethed som nat er forskellig fra dag. Derfor opnå det ønskede fitness niveau kræver en anden tilgang. Den væsentligste forskel ligger i det faktum, at mænd har en overflod af det mandlige hormon testosteron, mens kvinder har en overflod af det kvindelige hormon østrogen.

Muskel Building

Mænd bruger vægttræning til at sætte på muskler, men kvinder kan bruge vægttræning at tone og forme de muskler, tilføje fasthed og få masser af energi. Vægttræning for både mænd og kvinder vil være med til at udvikle et sundere hjerte med hårdere bindevæv. Kvinder vil også nyde godt beskyttet mod knogleskørhed, som ofte bliver et problem efter overgangsalderen - noget mænd ikke behøver at bekymre sig om.

Metabolisme

Metabolisme er en måde, hvorpå kvinder adskiller sig fra mænd i fitness verden. En mand vil brænde flere kalorier, selv når indstillingen stadig end en kvinde vil, så mænd tabe med mindre motion. Kvinder har overtaget over mænd, når det kommer til fleksibilitet og udspænding rutiner som pilates og yoga.

Body Fat

De fleste mænd, når det kommer til en energisk træning, har tendens til at arbejde hårdt på overkroppen, mens kvinder har tendens til at arbejde hårdt på ben og balder. Kvinder har en tendens til at have mindre muskelmasse og større fleksibilitet i forhold til mænd, og dermed har mere kropsfedt. Mænd, på den anden side, er mindre fleksible på grund af deres krop struktur og tendens til at have mindre fedt.

Fitness Tøj

Noget, der kan tilskynde kvinder og mænd til at komme til gymnastik eller ud i den store udendørs er behagelig, flatterende og langtidsholdbare mænd fitness tøj og Damer fitness tøj og sko. Nice-montering tøj hjælpe en kvinde føler sig godt og vil holde dig tør, afslappet og understøttet under træning. En måde at sætte en stopper for en god træning for enten mænd eller kvinder er slidte, bindende og klemme, så fitness tøj er et must have.

Mål

Kvinder og mænd har meget forskellige træningsmål. En kvinders fitness mål er at tabe sig, en mands fitness mål er at tilføje mere muskelmasse. Mænd har en tendens til at tænke på kort sigt; kvinder har tendens til at tænke langsigtet, selv i fitness verden. Ikke kun kvinder ønsker at se godt ud, men de har også ønsker at føle sundere.

Efter en hård dag træning i fitnesscentret eller i den store udendørs, slå sig ned med din foretrukne fitness magasin. Hvis du endnu ikke har en, skal du gå på nettet eller til din lokale afdeling eller boghandel og finde en. De vil ikke kun give støtte og opmuntring, de vil også give dig ideer til, hvordan du og din mand workout partner kan drage nytte af hinanden.