Hvordan Celebrity Moms Lose Graviditet Pounds - Katie Holmes

Hvordan Celebrity Moms Lose Graviditet Pounds - Katie Holmes
Der er noget virkelig utroligt, hvordan berømthed mødre er i stand til at se ud som om intet er sket bare i et par måneder efter fødslen. "Nogle mennesker har alle held og lykke!" - Uheldige mødre stønne kigge gennem den kulørte presse. Må ikke være misundelig. Alt for ofte berømtheder er skubbet til at kaste deres graviditet vægt så hurtigt som muligt. Først hårde kontrakter binder de fleste af dem til at møde op på en film sæt blot et par uger efter fødslen. Og for det andet, de bliver nøje overvåget for ekstra pounds gennem paparazzi kameraer døgnet rundt. Enhver tur i supermarkedet kan ende med en tabloid dækning udbasunerer: "Hun ligner en fed gris!" Ikke underligt skuespillerinder og tv-værtinder er klar til at gå til enhver længder at komme tilbage i form hurtigt. De holder sig til en streng diæt og få slank i dyre, udmattende og til tider usund måde.

Amning Katie Holmes sultende Herself

Tom Cruise var meget stolt af sin kones slank figur før graviditet. Efter at have født datteren Suri Katie lægge alle hendes energi i at kaste overskydende pounds. I sine interviews fortalte Katie Holmes hun bare løb hendes graviditet pounds. I sine venners ord er det langt-fra-the-fuld sandhed historien. Hun var efter en meget streng diæt og begrænsede sig selv om hun var amning. Katie skære ned til 1000 kalorier om dagen (med 2000 kalorier anbefalede kalorieindtag for ikke ammende kvinder dagligt!).

Hvordan Celebrity Moms Lose Graviditet Pounds - Katie Holmes

Don'ts for ammende kvinder

Ingen kvinde bør sulte sig, mens ammer. Dette kan medføre fuldstændig standsning af amning, som kommer til at skade både mor og barn. Den manglende amning kan i det mindste svække børnenes immunforsvar, hvilket fører til nedsat resistens over for forkølelse, forhøjet risiko for hypovitaminose D og engelsk syge.

Suspensionen af ​​amning og underernæring forårsager stress og hormonelle svigt i mødre. Anbefales Daglig gennemsnitlig kalorieindtag af ammende kvinder at ligge 2200-2400 kalorier.