Hvordan Begyndere kan løse Rubiks terning

Løsning en Rubiks terning kan være svært og frustrerende at en nybegynder. Men der er en nem måde at løse en Rubiks terning at gendanne den til sin oprindelige tilstand. Du skal blot lære nogle enkle mønstre og farver formationer. Denne metode anbefales til begyndere, fordi det kræver mindre træk og det er let at huske. Bemærk, at selvom du kan bruge andre metoder, de kræver intens udenadslære og mere komplekse bevægelser, hvilket gør dem frarådes for begyndere.

Den nybegynder metode til at løse en Rubiks terning er som følger:

For det første lag af terningen:

  • Lav et kryds bestående af fem felter af samme farve. Dette indlæg bør være på det nederste lag af terningen. Du bør være i stand til at gøre dette skridt inden for et par minutter, da det ikke er for svært.
  • Du bør gøre farverne omkring siden af ​​korset kamp. For at gøre dette, rotere krydse flere gange. Du bør få to pladser på en side at have den samme farve. Gentag dette, indtil du har to sider med to pladser hver med samme farve.
  • Du er nødt til at bytte brikkerne på siden af ​​korset, som ikke passer sammen. De kan være ved siden af ​​hinanden eller på modsatte sider af terningen. Gør dette ved at flytte stykkerne ved at dreje den øverste og nederste lag.
  • Du skal indsætte de 4 hjørner af farven på korset for at skabe et enkelt lag. Du bør gøre dette ved at dreje den øverste flade af terningen og ved at indsætte de fire stykker til at danne en enkelt farve på det nederste lag. Din terning skal et bundlag af en farve og fire pladser i en enkelt farve på de fire sider lag.

For det andet lag af terningen:

  • Indsæt de fire midterste lag, så siderne har nu seks felter af samme farve. Du er nødt til at gøre denne proces en side ad gangen. Hvis et kvadrat er indsat forkert, du har brug for at fjerne det, inden du sætter den igen. Din terning skal have en farve til det nederste lag, med de fire sider, der har seks firkanter på hver side, med disse seks firkanter med en enkelt farve.

For tredje og sidste lag af terningen:

  • Du bør gøre kanterne af den sidste "uformede" farve opad. Du bør danne et kors af denne farve på det øverste lag af terningen. Påfør den samme metode, der bruges ved dannelse korset på bunden.
  • Du bør gøre de hjørner, at farve ansigt op, således at det øverste lag består af en farve. Bare twist hjørnerne ligesom du gjorde, da danner det nederste lag af pladsen. Din terning skal have det øverste lag færdig.
  • Du bør placere hjørner for farverne på siden af ​​terningen. Bare dreje det øverste lag under rotation siderne, og du vil ende op med de fire sider af terningen mangler en firkant for deres respektive farver.
  • Den sidste ting du skal gøre er at placere kanterne, eller de sidste pladser, der er nødvendige for at gennemføre farverne på siderne af terningen. Du skal anvende den tidligere beskrevne, når der udgør det øverste og nederste lag metode.