Hvordan Autisme detekteres i Spædbørn

Hvordan Autisme detekteres i Spædbørn

Hvis du oplever nogle adfærdsmønstre, der ikke synes helt rigtigt med dit spædbarn og spekulerer på, om hun kan have autisme, er det en god idé at lære om de måder autisme er fundet i babyer. Denne måde, når du tager dit barn til specialisten har du en god idé om, hvad de skal forvente, og du vil være parat til at besvare spørgsmål.

Måder Autisme detekteres i Spædbørn

Tidlige tegn på autisme

Som du ser over listen nedenfor, er dit spædbarn har nogen af ​​de følgende træk?

 • Bliver stiv, når samlet op
 • Er meget slatne
 • Dårlig muskeltonus
 • Ikke forstå hår, fingre eller genstande i håndfladen
 • Tænder ikke hovedet mod forældrenes stemmer (En baby så unge som fire måneder sandsynligvis vil vende hovedet, når en forælder siger hans navn.)
 • Søvnproblemer, som ofte involverer lidt eller ingen søvn
 • Mangel på ansigtsudtryk
 • Ikke grine
 • Græder overdrevent eller ikke græde på alle
 • Self-stimulerende adfærd såsom hånd flagrende, banging hovedet og gentagne bevægelser
 • Spise spørgsmål som problemer med fordøjelsen, nægter at sygeplejerske, drikke eller spise, svært at tolerere teksturer i fødevarer.

Hvis ja, så skriv dem ned og lad det medicinske professionel know.

I betragtning af genetisk prædisposition

Du har måske endnu større mistanke om sandsynligheden for dit barn at have autisme, hvis hun har en genetisk disposition til den. Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse, en anslået 1 ud 88 børn vil have en vis form for autisme, og søskende har en 20% større chance for at udvikle sygdommen.

Forskere undersøger i øjeblikket spædbørn, der har søskende diagnosticeret med autistiske lidelser. The Pitt Early Autism Study (ærter) er et eksempel på et program, der tager sigte på at opdage autisme hos spædbørn. Babyer helt ned til fem måneder af alder deltager i programmet. Tests omfatter:

 • Sporing Eye
 • Ansigtsgenkendelse
 • Social interaktion mellem mor og barn
 • Social interaktion mellem barnet og en fremmed
 • Play færdigheder

Parent spørgeskemaer ligesom Childhood Autism Rating Scale anvendes typisk i forskningen.

Mullen Scales af Early Learning

Nogle undersøgelser sker ved at bruge test ligesom Mullen Scales of Early Learning. Den Mullen Scales evaluerer børn fra fødsel til alder fem år otte måneder. Følgende kategorier evalueres under afprøvning:

 • Gross motor skala
 • Finmotoriske skala
 • Receptiv sprog skala (Har barnet forstår, hvad der bliver sagt?)
 • Expressive sprog skala

Resultaterne af testen viser barnets styrker og svagheder i relation til de respektive kategorier. Desuden testen viser, hvor barnets evner falde i forhold til babyer i samme aldersgruppe, at bemærke, hvis de er i gennemsnit avanceret eller under gennemsnittet rækkevidde.

Hvordan Autisme Gets Fejldiagnosticeret

Før du overbevise dig selv, at dit barn har autisme, kan du overveje nogle af grundene til autisme bliver fejldiagnosticeret.

Ulige tempo i Udviklings Milepæle

Hvert barn udvikler sig forskelligt, og mens visse milepæle markere typiske udvikling, nogle børn opfylder milepæle under forskellige stadier. Bare fordi en baby ikke gå med den tid, han er 18 måneder gammel betyder ikke nødvendigvis, at han har en udviklingsforstyrrelse.

Splinter Skills

Nogle børn på spektret kan udvise "splinter færdigheder" gør det ud til, at de udvikler normalt. Hun må ikke blæse kys eller vinke farvel efter 12 måneder, men hun kan sammensætte et puslespil uden besvær. Nogle forældre kan overveje de finmotoriske færdigheder til at være en indikator for, at barnet skrider godt frem.

Fokus er skiftet til nye kvalifikationer

Et barn kan ikke bruge ord som meget, mens han er at lære at gå. Fokus er på de grovmotoriske færdigheder, næsten som om den sproglige udvikling er sat på lavt blus, mens han er ved at lære de nye opgaver.

Mulighed for andre medicinske problemer

Derudover kan tegn på autistiske lidelser i babyer efterligne andre betingelser, navnlig høreproblemer. Barnet kan ikke reagere på hendes navn, fordi hun simpelthen ikke kan høre godt. Høreproblemer kan forstyrre sproglige udvikling så godt.

Læge Knows Best

Den bedste plan er at drøfte dine bekymringer med dit barns børnelæge, selv om det kan synes at være ubetydelig. For eksempel, hvis din tre måneder gamle ikke vende hovedet i retning af din stemme konsekvent, bringe det op i løbet af næste godt besøg. Det er altid godt at spille bedre sent end aldrig kort, når der beskæftiger sig med de udviklingsmæssige spørgsmål om dit barn.

I denne video, læger i San Diego, CA område skabt en meddelelse og Symbolsk Behavior Scales Developmental Profile Infant-Toddler Tjekliste for forældre med et barn kommer i for en etårig godt barn helbredsundersøgelse. Se hvad resultatet var af undersøgelsen, og hvor gavnligt det kan være at have en screening gjort.

Der er håb

Husk, at mange babyer, der viser udviklingsmæssige forsinkelser tidligt i livet vise sig at indhente meget godt, herunder dem med diagnoser. Det hjælper at få støtte og vejledning nødvendige for at fremme dygtighed beherskelse og social interaktion så hurtigt som muligt, hvis forsinkelser er til stede. I mange tilfælde ekstra støtte er nok til at få barnet på sporet.