Hvordan at vokse Druer: Valg sorter, Vines, beskæring, Trellis

Dyrkning af druer er en kompleks og til tider tidskrævende projekt med flere trin involveret. Der er skrevet om dette emne hele bøger. Den grundlæggende drue voksende trin er vist her; Hvis du ønsker yderligere information, se venligst de andre HowToDoThings artikler om enkelte trin i dyrkning af druer. For en omfattende vejledning, vil dette eBook hjælpe dig med at vokse druer som en professionel: The Complete Grape Growerâ € ™ s Guide.

 1. Det første skridt i processen er at vælge den type drue, du ønsker at vokse. Der er flere ting at overveje, før du foretager dit endelige valg. Hvad er de klima- og jordbundsforhold i dit område - er de befordrende for dyrkning af druer? Hvad vil du gøre med druerne, efter du høste dem? Leder du efter druer at gøre juice, vin, gelé, eller er du dyrke dem bare for snacking? Når du har spurgt dig selv disse spørgsmål, rådføre sig med en lokal planteskole for at vælge en druesort (eller nogle få sorter) passer til dine behov og placering. De fleste sorter af druer vil ikke begynde at producere frugt indtil omkring to til fire år efter at være blevet plantet - voksende druer er ikke noget, der sker i løbet af natten! For yderligere oplysninger, kontakt Sådan køber vinstokke.
 2. Når du håndterer din drue grundstamme, er det meget vigtigt at aldrig lade tørre rødderne ud. Hvis du har bare grundstamme, og du kan ikke plante vinstokke, så snart du får dem, placere rødderne i en spand vand og suge dem. Må ikke suge dem i mere end en dag, eller rødderne kan blive ruineret. Hvis du ikke vil være i stand til at plante dine druer til mere end en dag efter at bringe dem hjem, grave en lavvandet grøft og begrave rødderne midlertidigt. Du kan gemme dem således til plantning tid; bare være sikker på at holde rødderne fugtige.
 3. Det næste skridt i processen er at plante vinstokke, du har valgt. Du skal plante dine vinstokke mindst 8-10 meter fra hinanden i rig, veldrænet jord, så de vil vokse. Vinstokke trives i sandet eller stenet jord. Heldigvis kan druer ofte vokser på steder, hvor andre afgrøder ikke kan dyrkes, såsom stenet, skrånende jord.
 4. For at trives og vokse, vindruer kræver et sted med god dræning, at en anden stor grund til at plante dem på stenet, skrånende jord. Hvis du planter dine druer i en bottom-land, hvor vandet ikke dræne omkring rødderne, vil du støde på flere problemer med drue sygdom. Korrekt dræning er et centralt punkt i voksende druer.
 5. Selvom druer kræver veldrænet jord at vokse, de stadig har brug for masser af vand i løbet af den første måned eller så efter de er plantet. Efter plantning, vand dine unge vinstokke godt, iblødsætning hele roden. Hold rødderne fugtige for den første måned, hvis det er muligt. Dette vil hjælpe rødderne bosætte sig i og etablere sig, så druerne kan vokse sundt.
 6. Du vil gerne dyrke et stort område omkring bunden af ​​planterne (mindst 8 fod omkring basen). Rødderne af en enkelt vinstok kan sprede tre til seks meter fra bunden af ​​planten.
 7. Check bladene i de første par år som du vokser druer; hvis de er mørkegrønne og sundt, er dine vinstokke modtager nok næringsstoffer. Hvis dine vinstokke ikke modtager nok næringsstoffer, eller hvis jorden er dårlig, tilsættes omkring 6 inches af kompost i omkring bunden af ​​planten. Komposten vil forbedre jorden, og tilføje værdifulde næringsstoffer for en sund vækst.

  Hvordan at vokse Druer: Valg sorter, Vines, beskæring, Trellis

 8. Træn din vinstok på et espalier. Gitteret kan fremstilles af træ, smedejern eller PVC rør med wire spændt på tværs af det, eller en kombination af disse materialer. Uddannelse vinstokkene at bestige espalier kan være en vanskelig opgave. Det er nogle gange svært at få de unge vinstokke pegede i den rigtige retning. Du kan have til at flytte dem ofte i den første sæson at få dem i gang, hvor du vil have dem til at vokse. Når du har arbejdet med dem, og få dem vokser i den rigtige retning, de er lettere at vedligeholde. For mere om dette emne, kan du besøge Sådan Konstruér en drue espalier. Beskæring vinstokke vil også hjælpe dig i din søgen efter at træne dine vinstokke på espalier.
 9. Beskæring afleder energi fra rødderne og vinstokke i frugten. Hvis du ikke beskære, vil du have mindre frugt, og at frugt bliver mindre i størrelse. Beskæring skal ske i slutningen af ​​februar eller begyndelsen af ​​marts på de fleste områder (tidligere i varme områder som Californien) - efter den hårdeste del af vinteren er forbi, men før vin begynder at vokse til den nye sæson. Nye vinstokke vokse fra knopper på sidste års vinstokke. Hvis der ikke gøres noget, vil vinstokke blive en uregerlig rod - hvilket vil være et stort problem, når du ønsker at høste druerne du voksede. Der er mange regler for beskæring, så sørg for at tjekke artikler eller bøger afsat specifikt til beskæring før dykning i Det følgende er nogle generelle regler.:

  • Du bør altid trimme off sideskud (skud vokser ud til siden). Denne type shoot er ikke meget frugtbart og bør altid fjernes, medmindre du ønsker vin til at vokse ind i en støtte sukkerrør på espalier.
  • Beskær nye skud tilbage hårdt de første par år for at fremme den vigtigste vin til at vokse.
  • De bedste knopper til frugtproduktion på en stok er den sjette hjælp tolvte knopper. Buds efter, der ikke er så produktive og skal beskæres tilbage, medmindre du har brug for dem til at give stabilisering på espalier.
  • Kig efter vinter skader på dine vinstokke. Knopper, der er brune og sprøde er blevet skadet af vintervejret, og skal beskæres fra.
  • Hold dine vinstokke beskæres for at opnå maksimal luftgennemstrømning og sollys at nå de vinstokke og frugt.
 10. Du vil også ønsker at beskytte dine drue planter mod skadedyr, såsom insekter, fugle, og meldug eller svamp. Fugle vil forsøge at spise druerne, som de modnes. Du kan beskytte frugten ved at kaste et net over vinstokkene og frugt, når det bliver tæt på høst tid. Sørg for, at nettet strammes for at forhindre fuglene i at blive fanget under nettet, og at komme til skade. Dyrkning af druer i en solrig placering, med en overflod af luftcirkulation kan hjælpe med at skære ned på meldug og svamp vækst. Når du tjekker med din lokale planteskole, spørge om Grapevine arter er resistente over for meldug og svamp. Der er flere organisk baserede produkter på markedet i dag til at kontrollere både insekter og svampe. En god kilde til organiske pesticider og fungicider er Gardens Alive.
 11. Høste dine druer når bunden og midten af ​​klyngen er modne. Kig efter flotte farver og smag at afgøre, om frugten er moden. Der er også testkit du kan købe fra speciale drue og vin butikker. Disse tests kontrollere sukker niveauer og pH i frugten at afgøre, om frugten er moden. Når du er picking dine druer, trimme klyngen af ​​med saks for at minimere skaderne. Kontroller flok igen og se efter rådne eller umodne frugter, og kassér. Se artiklen Sådan producerer druer, for en mere detaljeret instruktion om høst.

Voksende druer kan være en meget givende oplevelse, men det tager tid og engagement. Du kan også tage din drue produktion et skridt videre; tjek hvordan man kan gøre Vin tip om at slå vinhøsten i lækker vin.

Nødvendigt værktøj:

 • Beskæring Sheers

Tips:

 • Grow druer i en solrig placering, med masser af luftcirkulation.
 • Det vil tage en ny drue vin to til fire år at begynde at producere frugt.