Hvordan at vide, Uddannelse Krav til en investering bankmand

Investment banking er et meget udfordrende miljø. Få mennesker har de nødvendige talenter, færdigheder og egenskaber til at komme ind i denne verden. Du kan være blandt dem, der er interesseret i denne lukrative endnu krævende arena. Hvis ja, så skal du udstyre dig selv med den nødvendige og anbefalede uddannelse og kurser til at starte en karriere i investment banking.

Mange karrieremuligheder venter på dig i investment banking. Karrieren du målretter vil diktere den slags træning og uddannelse, du bliver nødt til at være inden for investment banking. Her er nogle karrierer på dette område:

  • Corporate Finance. For at afslutte denne grad, er du nødt til at studere emner som introduktion til corporate finance, den tidsmæssige værdi af penge, tidsværdi applikationer, kapital budgettering, og finansieringsbeslutninger. Efter dette, kan du være en corporate finance professionel for enhver investeringsbank. Du vil vurdere nødvendige kapital af en klient og foreslå måder, hvordan dette behov kapital kan erhverves.
  • Trading. Du vil være meget konkurrencedygtige for denne holdning, når der er opnået en vis grad i handelssystem uddannelse. På arbejdet, vil du blive placeret for at udøve handel med obligationer, aktier, valuta, optioner salg, og futures. Du forventes også at håndtere et travlt miljø og relatere godt med mennesker.
  • Offentlige finanser. Nogle kurser du nødt til at studere, er økonomisk udvikling, økonomiske aspekter af planlægning, og de offentlige ejendomshandler. Efter dette, kan du arbejde som analytiker, erhvervsdrivende og kommunal rådgiver for den store tid obligationer marked.
  • Computer Specialist. Investment banking har brug for at køre med den nye teknologi også. De har brug for avanceret teknologi til high-kant beskyttelse og sikkerhed.
  • Børsmægler. Grundlæggende fag som matematik, forretning og økonomi er nyttige i at udvikle børsmægler færdigheder. Når youâ € ™ re klar, forventes du at vide, hvordan at hjælpe kunder med at købe eller sælge gensidige fonde, obligationer eller andre produkter til investeringer.
  • Værdipapirer analytikere. Nogle emner, der er nødvendige for at nå dette job er aktier, regnskab, investeringsaktiver, likviditet, anlægsaktiver, prismodeller, økonomisk analyse, makroøkonomiske og mikroøkonomiske analyse, og returnering af investeringer. Som værdipapirer analytiker, dit job er at tilbyde vejledning til investorer om aktier, obligationer eller fondsaktiver.

Der er faktisk flere karriere i investment banking, end, er vist her. Men donâ € ™ t stole på den mulige løn youâ € ™ ll get. Bare tage de kurser, du er mest interesseret i, da disse normalt fungerer bedst for dig.

At få en praktikplads i den bedste investeringsbanker er en stor hjælp også. Men det at være fremragende i nogen virksomheder i løbet af din praktik vil gøre. Når youâ € ™ re klar til at anvende, bare sørg for at forberede et imponerende cv. Du kan altid forvente at få en højere løn, så længe du har præsenteret dine færdigheder meget godt.

Men hvis du tror youâ € ™ endnu ikke er klar til investment banking, så kan du prøve private banking eller corporate banking. Dine evner og fuldførte uddannelse og uddannelse vil helt sikkert være nyttigt for private banking og erhvervskundeområdet. Din indsats og erfaringer vil der aldrig være spildt, da du kan bruge disse som tilføjede værktøjer til at forfølge din drøm karriere i investment banking.