Hvordan at være en World of Warcraft Widow

Gamers ved, det kan være tidskrævende, når de begynder at spille et spil, men når deres hoved er i spillet, de donâ € ™ t virkelig mærke, hvor meget tid der er gået. Det ISNA € ™ ta problem for enlige og for dem, der don € ™ t har for mange forpligtelser til at deltage til, men for par, kunne det være et problem. World of Warcraft kan få gamere så involveret i spillet, som det er svært at holde sig væk fra det alt for længe. Hvis din bedre halvdel viser tegn på afhængighed, kan disse tips nedenfor hjælpe dig med at håndtere problemet.

  1. Vær tålmodig og få at vide spillet. Itâ € ™ sa helt ny verden i World of Warcraft, hvor du kan få så involveret i det spil, ita € ™ s som om du har en alternativ liv. Det er en alternativ liv i en verden, hvor udfordringerne gør du føler mere levende end dit liv i den virkelige verden. Det er den situation din partner er i, så du nødt til at forstå det, fordi det vil give dig en bedre idé om, hvordan du opretter forbindelse med din partner og finde en måde at løse det senere. Hvis du viser tegn på, at du sætter pris på spillet til at kende nogle detaljer om det, kan din partner tage fri fra computeren for at diskutere spil med dig. Mindst du får hans opmærksomhed på denne måde. Du donâ € ™ t nødvendigvis at spille spillet; bare forstå nogle detaljer om det. Vær tålmodig med din partner, nogle spillere komme til et punkt, hvor de vil vokse træt af det i et stykke tid, eller indse, at der er forpligtelser, der skal tages hånd om.
  2. Opret en distraktion. Du kunne planlægge regelmæssige aktiviteter i løbet af ugen, hvor din partner har for at deltage i. På denne måde kan trække din partner væk fra computeren på en regelmæssig basis og spil vil være begrænset. Få din partner til at se, at der er andre ting, der kunne være lige så interessant eller endnu mere spændende at reducere afhængighed gaming har på ham eller hende.
  3. Online støttegrupper. Der er online støttegrupper, der kan hjælpe dig ved at dele dine oplevelser med folk, der har det samme problem. Du kan ikke vide, hvor mange mennesker er i samme situation som dig, så at komme på online fora, vil gøre dig klar over, at du ikke er alene. Du kan lufte din frustration i disse fora, og hvem ved, måske du endda få ideer til, hvordan man løser problemet med din partner.

Når din partner tilbringer mere tid sammen med nat alfer og shamaner i World of Warcraft, end med dig, så du ved, ita € ™ s tid til at gøre noget ved det, før ita € ™ s for sent.

Tips:

  • Donâ € ™ t butt hoveder med din partner, fordi skændes om det aldrig vil løse noget. Bare finde andre måder at henlede hans opmærksomhed væk fra spillet.