Hvordan at være en god Project Assistant i Construction

Projekt assistenter har til opgave at koordinere projekter i byggefirma, og sikre, at alle de opgaver, der er nødvendige for at gennemføre byggeprojektet er færdig. Rolle projektmedarbejder er hovedsagelig en administrativ én. Hera € ™ s, hvordan du kan være en god projektmedarbejder.

  • Familiarization. Først og fremmest sørge for, at du kender alle de grundlæggende om virksomheden og branchen, hvor du arbejder. Dette omfatter de typer af tilbud, som din virksomhed normalt forpligter den type kontrakter, der normalt er udført, hvilke entreprenører, der normalt ansat, og selv det sprog, der anvendes. Du skal også vide virksomhedens basics, såsom virksomhedens filosofi, virksomhedens mål, og virksomhedens vision. Dette vil hjælpe dig kalibrere og tilpasse projekterne efter idealer virksomheden og branchen.
  • Roller. Dernæst forstå de roller, som hver af spillerne i et projekt har. For eksempel bør du vide, hvad projektdirektør gør, hvad de entreprenører gør, hvad underleverandørerne håndtere, et cetera. Husk, da projektet assistent vil du blive at koordinere alle de forskellige medlemmer af projektgruppen sammen. Du skal kende grænserne for hver Medlemsforslag € ™ s rolle, så folk i gruppen ikke griber ind hinanden. Du skal også vide, hvad opgaver uddelegeres til hvert medlem.
  • Lær softwareværktøjer. Fordi arbejdet som projektmedarbejder er dybest set kontorarbejde, skal du kende de grundlæggende software-værktøjer, der er nødvendige for at skabe de filer og dokumenter til det projekt, du arbejder på. Ikke alene bør du vide, hvordan man manipulere basale software-værktøjer som Microsoft Word, Excel, PowerPoint, et cetera, men du skal også kende de forskellige formularerne. Opbevare kopier af salgsfakturaer, udbetaling værdikuponer, et cetera. Også arbejde på basale computerfærdigheder såsom at skrive. Normalt vil du have en skrivehastighed på mindst 45 ord i minuttet.
  • Kommunikationsevner. Fordi du koordinerer de forskellige medlemmer af projektgruppen, kommunikationsevner er et must. Du bør være i stand til at opretholde en positiv og optimistisk stemning, selv når projektet viser sig at være vanskelig. Du bør være i stand til at løse inter-personlige problemer mellem medlemmerne af teamet. Du bør også være i stand til at opretholde gode arbejdsforholdene mellem alle på holdet.
  • Time management. Fordi projektmedarbejder er dybest set en tilsynsfunktion, skal du have perfekt time management. Dette er meget vigtigt, fordi du ikke er alene styre dine egne skemaer, men du er også til opgave at sikre, at projektet selv har en tidsplan for færdiggørelse, og at tidslinjen er opfyldt. Sørg for, at du holder opdateringer og helbredsundersøgelse møder, hvis nødvendigt for at sikre, at projektet er færdigt til tiden.

Endelig lære at prioritere de opgaver, du bliver opkrævet med. Der er mange opgaver i et givet projekt, men ikke alle opgaver er lige så vigtige som andre. Du skal vide, hvilke opgaver der skal gøres først, og som kan uddelegere opgaver til et senere tidspunkt.