Hvordan at være en god Knifer: Call of Duty 4

Kniven er en stor våben at bruge, når du ikke vil fjenden at opdage din position. Andre våben som maskingeværer og håndvåben vil bare skabe for meget støj og våben ild vil dukke op på kortet. Du kan maksimere brugen af ​​kniven til at tegne fjender i Call of Duty 4, men du er nødt til at mestre evnerne til at blive en god Knifer.

Vælg dine kampe med omhu.
Hvis du lige er begyndt at lære kunsten at knifing så har du brug en masse praksis at bruge kniven i forskellige situationer. Prøv at vælge servere, der ikke er alt for travlt, så det vil ikke være alt for svært for dig at vælge fra fjender. Hvis du vælger en server med en masse handling foregår så du kan ende med at blive dræbt, selv før du kan få enhver praksis gjort. Der vil være servere, der har regler, der udelukkende kun kniv våben. Selvom du ikke kan være en kniv ekspert endnu, kan du bruge denne mulighed for at se andre på arbejdspladsen. Tja, det er hvis du kan fange dem i aktion, og at du ikke er deres offer.

Opret en klasse.

I "Opret en klasse" sektionen kan du konfigurere de ekstra frynsegoder, der kan hjælpe dig med at overleve i kampzonen. Tilføj "Dead Silence" til dine Perks & Inventory sektion, som vil give dig mulighed for at gøre mindre lyd, når du bevæger dig, eller afhente ammunition. Tilføj "UAV Jammer" for at gøre dig målbart på din fjendes radar. Tilføj "Bomb Squad" for at give dig mulighed for at opdage fjendtlige sprængstoffer liggende rundt som Claymore.

Konfigurer din kniv våben, der skal tilgås via knapperne på musen. Ved at gøre dette kan du nemt adgang til din kniv, når du har brug for det.

Brug dit miljø.
Bliv fortrolig med det miljø, du er i, så du kan undgå hotspots og bruge landskabet og genstande som skjulesteder. Umiddelbart finde en god gemmested, krybe ind i den og så kan du vente eller observere for fjendens bevægelser. Der er masser af mulige skjulesteder som mørke gyder, buske, træer og andre genstande, som du kan stå eller Crouch bag.

Opret en strategi.
At være en god Knifer vil også afhænge af din strategi. Find et passende gemmested lige væk før nogen ser dig. Hvis fjenden pletter dig, køre væk så hurtigt som du kan, men behøver ikke køre i en lige linje for at undgå at blive skudt. Hvis du finder et hjørne, bliver til det samme, så kan du enten holde kørende eller sidde på hug nær hjørnet du forvandlet til og vente på fjenden til at følge dig ind i det, og så kan du kniv ham med det samme.

Usynlighed er dit mål, hvis du ønsker at dræbe så mange fjender med kniven som din vigtigste våben.

Tips:

  • Ikke bo på ét sted for længe og holde flytter til forskellige skjulesteder.