Hvordan at være en ansvarlig Babysitter

Børnepasning er en praktisk måde at tjene ekstra indtægt, om youâ € ™ re en studerende eller en person med en dag job. Hvis du har en naturlig kærlighed til børn, youâ € ™ ll også komme til at nyde at tilbringe lidt tid med dem som en babysitter. Men det at være en babysitter er ikke altid om at have det sjovt med børnene. Du er nødt til at bevise youâ € ™ re i stand til at tage sig af dem, fordi forældre overlade deres børn til din pleje. Børst op på dine børnepasning færdigheder og overveje disse tips til at hjælpe dig med at blive en ansvarlig og pålidelig babysitter.

  1. Saml alt hvad du behøver på forhånd. Spørg efter alle kontaktoplysninger på childâ € ™ s forældre, nærmeste pårørende, betroede naboer, selv politiet og brandvæsnet i tilfælde af nødsituationer. Hvis det er muligt, få at vide, hvor forældrene bliver mens youâ € ™ re ansvaret for deres barn. Kontroller, at de fylde dig i omkring childâ € ™ s behov, husregler, dine ansvarsområder og opgaver. Se for, at du er informeret, hvis barnet har brug for medicin, enhver form for særbehandling, selv allergier og ting, der bør undgås. Vide, hvor ildslukkeren og førstehjælpskasse er placeret. Itâ € ™ s nyttigt, hvis du spørger om childâ € ™ s personlighed, interesser, evner, talenter, sympatier og antipatier, så du kan tænke på aktiviteter, du kan gøre sammen eller emner, du kunne tale om. Du bør også spørge om childâ € ™ s tidsplan og andre sidste minut påmindelser.
  2. Sikre sikkerheden af barnet først. Før forældrene forlader, skal du sørge for, at de vise dig, hvordan de låse og alarmer virker. Når de forlader, kontrollere, om alle vinduer er lukket og alle døre låst. Efterlad et lys på i baghaven og foran. Sørg apparater er slukket, når den ikke anvendes. Hvis der er skarpe, farlige, uheld forårsager genstande liggende, holde dem i deres rette steder, og et eller andet sted uden for rækkevidde for barnet. Må ikke underholde fremmede, der kalder eller banke på døren og endda bede om at blive lukket ind. Du må heller ikke lade, der ringer og fremmede ved, at du er alene med et barn i huset. Være konstant på vagt om sikkerhed.
  3. Se barnet som en høg. Hvis et barn er blevet overdraget til dig, altid forblive med barnet hele tiden selv om HEA € ™ s allerede i krybbe. Sørg HEA € ™ s sikker i krybbe. Hvis du allerede har sat ham til at sove, bo i nærheden og forblive rolig. Læs en bog, gør dit hjemmearbejde, eller studere for at fordrive tiden. Hvis youâ € ™ re at tage sig af et lille barn eller en ung barn, kan du lade ham være, mens du spiller eller ser tv, men tjekke op på ham nu og da. Aldrig nogensinde forlade et lille barn alene i et badekar. Hjælp ham med hans bad eller underholde ham, mens venter på ham til slut. Hvis telefonen ringer, enten lade maskinen samle den op, eller svare på det, når du har lagt barnet ned på et sikkert sted, eller du kan se barnet fra en sikker afstand.
  4. Følg anvisningerne til punkt og prikke. Hvis forældrene fortalte dig ikke at give barnet slik eller junkfood, så donâ € ™ t give ham nogle. Hvis de fortalte dig, at han skulle være i seng ved ni, så putte ham i seng med ni. Hvis de fortalte du HEA € ™ s ikke lov til at se TV, så hjælpe ham afslutte sin lektier, eller gøre en sjov aktivitet med ham i stedet. Don € ™ t gøre undtagelser, fordi barnet bør forstå, at du er den myndighed, og du skal have respekt, selv om forældrene ikke er rundt. Hvis du holder det op, vil forældrene sikkert lean på dig som en pålidelig babysitter.
  5. Brug aldrig faciliteterne på egen fornøjelse. Du er der for at barnet sidde og ikke at have en lang telefon chat, skumbad, eller film marathon. Gør ikke personligt telefonopkald, medmindre thereâ € ™ s en nødsituation. Og selv da, gør din telefonopkald kort. Når du ser tv eller en film med barnet, men sørg for ita € ™ s passende for ham. Ingen vold og voksne temaer. Lad ikke barnet bo op sent ser tv eller film. Må ikke raid deres køleskab og hjælpe dig selv til det, de har.
  6. Som en pige spejder, altid være forberedt. Sørg for kontakt numre og en liste over påmindelser er i nærheden af telefonen, eller et sted, hvor du nemt kan se dem. Har en lommelygte og din egen mobiltelefon handy i tilfælde af nødsituationer. Du kan bringe ekstra materialer som din bøger, lektier, eller noget at fordrive tiden, når barnet sover, og youâ € ™ re blot venter på forældrene at ankomme.
  7. Tag yderligere klasser om børnepasning og livreddende teknikker. Tilmeld dig klasser som børnepasning, CPR, og førstehjælp. Selvfølgelig ll youâ € ™ aldrig, hvornår youâ € ™ ll står over for en situation, fyldt med fare. Itâ € ™ s bedre at være forberedt og veludstyret. Den praktiske viden og færdigheder youâ € ™ ll gevinst i disse klasser vil hjælpe dig ikke kun under babysitter sessioner, men i hverdagen så godt. Plus, vil forældrene føle sig mere tryg at overlade deres barn til din pleje.

At være en ansvarlig babysitter er ingen spøg. Du er blevet betroet at passe nogen elseâ € ™ s barn inden for en periode, og du er nødt til at følge de regler, der er for dig. Altid være opmærksomme og på vagt om sikkerhed. Med disse vigtige tip i tankerne, vil du være den model babysitter, at både forældre og børn ens tillid.