Hvordan at vælge hårfarve, der passer dig

Det er enhver kvindes hemmelige trick, for at opdatere ens udseende; alt hvad du skal gøre, er at ændre din hårfarve. Ændring ens hår farve er ikke drastisk; Det er simpelt og kan gøres nemt. En ændring i farven med det samme opdaterer et kig, lysere op dit ansigt og fremhæve dine funktioner. Nogle gange, selv om, du spekulerer på, om den hårfarve du begære ville se godt ud på dig. Hvis du ønsker at finde ud af, om en bestemt hårfarve passer dig, nedenfor er flere måder og tips.

  • Lær om hårfarve. Før du anvender det til dit hår, er det bedst at lære mere om hårfarve. Du skal vide, at hårfarve faktisk er opdelt i en række forskellige skygge niveauer. Den mørkeste skygge er sort, og tildeles nummer 1 som sin farvekode. Den letteste, som er platin blond, anses niveau 10. Hvis du ønsker at lysne eller mørkere dit hår permanent, din bedste chance er at gå to niveauer lysere eller mørkere. Dette er det maksimale antal, du kan lysere eller mørkere dit hår med optimale resultater. Du kan også vælge at bo på det samme niveau, vedligeholdelse af din nuværende hårfarve, men med rigere toner.
  • Hårfarve skal passe din hud tone. Hårfarve vil se bedst på dig, hvis det supplerer din hud perfekt. Som regel folk med en rødlig hudfarve, ser godt ud med lys eller aske blonde hår farver, men vil se vasket ud med et jordbær eller gylden blond tone. Dem med oliven hud ser deres bedste i mørkere, rigere farver som mørk rødbrun og chokolade brune. Pale flået mennesker bør undgå de mørke og barske hårfarver at undgå at se blegere end de allerede er. Pale flået mennesker vil tage sig godt med et strejf af levende rød eller Dirty Blonde hårfarver. Generelt vil personer, der startede ud med blond hår som barn ser godt ud i blonde, når de vokser op.
  • Hvis du ikke ønsker at begå, prøv semi-permanent. Hvis du tror, ​​at du ikke vil være i stand til at trække ud en hårfarve, men ønsker at eksperimentere alligevel, så prøv med en semi-permanent hårfarve. Det er en slags hårfarve, der har ammoniak, så hårfarve vil blive opbevaret i en periode, men det er semi-permanent, så det let kan vaskes i omkring 12 til 18 brusere. Hvis du kan lide, hvordan farverne lysere dine funktioner, så kan du vælge at bruge permanent farve, der vil vare længere.
  • Overvej farve vedligeholdelse. Hvis du farve dit hår, vil du blive konfronteret med den opgave at opretholde farven. Når dit hår vokser ud, vil rødderne blive vist i dit hår. Især hvis du er mørkhårede, går blond, kan det se meget uklædelig når dine rødder begynde at vise igennem. Start med en mere brunette skygge, som er lettere at vedligeholde og vil ikke se så slemt, når rødderne kommer ud.
  • Højdepunkter bringe ud teksturer. Hvis du ikke virkelig ønsker at ændre den overordnede farve dit hår, kan du prøve at få højdepunkter. Højdepunkter blot giver tekstur til ens hår, så det ser lysere og mere levende. Højdepunkter give håret ekstra effekt, især når det gøres rigtigt.

Mens hårfarvning ved dig selv er sjovt, anbefales det, at du besøger en salon at få dit hår farvet, så du vil være i stand til at distribuere farverne jævnt. Glem ikke at fugte dit hår, så det ikke tørrer ud, og husk, at hvis du ikke kan lide den måde, farven viste sig, kan du altid farve det tilbage til din oprindelige farve.