Hvordan at vælge en god privat skole

Debatten fortsætter i løbet af de fordele og ulemper ved offentlige versus private skoler. Når du har besluttet, at du vil have en privat skole for dit barn, men hvordan kan du gå om at vælge en god privat skole? Overvej følgende punkter, før du foretager din beslutning.

  1. Day School eller kostskole -Nogle private skoler har daglige timer meget gerne offentlige skoler. Faktisk private skoler følger ofte en meget lignende skole kalender hele året. Men der er også private skoler, der er klassificeret som kostskoler. Dit barn vil faktisk bor på campus i løbet af ugen og måske endda i weekenden, kommer hjem til regelmæssige besøg i løbet af året. Du bliver nødt til at beslutte, hvilken type privatskole vil passe din families behov.
  2. Religiøse eller Ikke -Mange private skoler er tilknyttet en bestemt betegnelse eller religiøs overbevisning. For disse skoler, vil religion spille en vigtig rolle i den daglige pensum. Hvis du ikke har en bestemt religiøs præference, så den religiøse fokus for en bestemt skolen kan ikke noget. Hvis du vil have dit barn rejst med særlige tro, men skal du vælge en privat skole, der lægger vægt disse overbevisninger. Hvis du ikke vil have nogen vægt på religion, skal du vælge en privat skole, der ikke tilbyder religion som en del af pensum.
  3. Curriculum -en af de argumenter, som mange offentlige skole fortalere bruge mod private skoler omgiver emnet pensum. Dette kan være den vigtigste beslutning, at du vil overveje i forbindelse med en privat skole. Hvordan den private skolens læseplan sammenligne med den for de omkringliggende offentlige skoler? Er avancerede placering kurser tilbydes? Er dual tilmelding, der tilbyder kollegium kredit, en mulighed? Hvilke typer af valgfag er tilgængelige? Hvor mange udenlandske sprog tilbydes, og hvor mange niveauer af hvert sprog bliver undervist? Kan studerende tage tekniske kurser, såsom udarbejdelse, datalogi osv?
  4. Test -I mange stater, er de studerende forpligtet til at videregive kompetence- eksamen i de offentlige skolesystemer, før de får lov til at opgradere. Hvilke typer af eksamener, der eventuelt kræves til den private skole, du overvejer?
  5. Lærer / elev-forholdet-en af fordelene ved privat skole er klassestørrelse. Private skoler generelt tilbyder mindre klasser, som giver de studerende mere en på én instruktion. Hvad er den lærer / elev-forholdet på skolen? Hvor store er de klasser?
  6. Personale -Fordi mange private skoler betaler deres fakultet og medarbejdere mindre end offentlige skoler, er det altid en god idé at forhøre sig om uddannelse og erfaring med fakulteter og personale. Hvor længe lærerne bliver på personale? Hvilke krav eller kvalifikationer for at opnå beskæftigelse? Hvor mange lærere til personale holde certifikater uden den typiske bachelorgrad?
  7. Somme -Du ønsker at vælge en skole, der vil berige dit barns akademisk erfaring. Dette betyder at vælge en privatskole, der vil øge dit barns talenter. Hvilken type atletisk program tilbydes? Hvor stærk er den kunst afdeling? Er skolen tilbyde drama, kor eller band som valgfag? Er der nogen karriere tech klasser, såsom kosmetologi, svejsning, snedkeri, og bilindustrien til rådighed?
  8. Omkostninger -Endelig fordi en privat skole uddannelse kan være dyrt, vil du ønsker at kende alle udgifterne. Skolen kan tilbyde nogle finansielle støtte samt, herunder stipendier, så sørg for at forhøre sig om disse. Glem ikke at spørge om restitutioner, i tilfælde af at du er nødt til at fjerne dit barn fra skolen.

Tips:

  • Spørg om pensum på skolen.
  • Find ud af om de fritidsaktiviteter, såsom atletik, kunst, musik og teknologi.