Hvordan at vælge den rigtige størrelse Hook Når fluefiskeri efter ørred

Fluefiskeri er en sjov og afslappende aktivitet. Der er en lang række udstyr, du har brug for at kunne overveje for at lande en ørred og en blandt de mere vigtigste er krogen. Fiskekroge følge et nummersystem. En størrelse 1 krog er midtpunktet i størrelse. Da krogen bliver mindre, størrelsen øges. Så en størrelse 2 er mindre end en størrelse 1 og så videre. Enhver krog større end 1 er angivet med en skråstreg efterfulgt af et nul. Så en størrelse 2/0 er større end en størrelse 1 osv øjeblikket er den mindste størrelse til rådighed, er en 32 krog og den største er en 19/0 krog.

1. Overvej størrelsen af ørred.

Den grundlæggende regel er, at jo større fisken jo større krogen. En stor fisk har en stor mund (og ørred kan virkelig åbne munden bred) så en stor krog mere effektivt kan punktere og låsen på. En stor fisk er også tung, så en stor krog er nødvendig for at håndtere vægten. Brug en krog, der er for lille og ørred kan bare let undslippe. Brug en krog, der er for store og ørred kan ikke bide. Der er ikke en eksakt måde at matche fisk størrelse med nål. Dette er virkelig op til lystfiskeren dom. Det ville være lettere, hvis du har en idé om den gennemsnitlige størrelse af ørred i det område, du planlægger at gøre nogle fluefiskeri. Floder, vandløb og søer har normalt pan-store ørreder og de fleste fluefiskere anbefaler krog størrelser fra 10 til 14. Hvis du går efter havvand ørred og vil gøre nogle fluefiskeri i havet, er det nødvendigt større kroge. Hvis du ikke er sikker på hvor stor eller lille den ørred er i det område, du har valgt, ville det være mere fornuftigt at medbringe flere kroge i forskellige størrelser.

2. Overvej den slags flyve du bruger.

En flue (i fluefiskeri) er en efterligning af et insekt, der vil angiveligt tiltrække ørreden. Størrelse, farve og form af fluen er også medvirkende til at få ørrederne til at bide. Så det er lige så vigtigt at kombinere den rigtige flue med den rigtige størrelse krog. Små ørreder vil passere med en flue, der er for stor, uanset hvor farverige eller korrekt formet de er. Disse fisk kan være temmelig klog og en flue, der ser godt at du ikke nødvendigvis ser velsmagende på vandet til en ørred.

At vælge den rigtige størrelse krog når fluefiskeri efter ørred er virkelig et spørgsmål om at tage hensyn til størrelsen af ​​ørred og den slags flyve du skal bruge. Den rette kombination af fly og krog kombineret med en korrekt beregning af ørred størrelse i det valgte fiskeriområde kan gøre din flyve fiskeri bestræbelser mere vellykket.

Tips:

  • Du vil også nødt til at overveje din fiskesnøre gauge. En tyk og tung linje kan bøje en lille krog straight.