Hvordan at vælge den rigtige størrelse Cage for din hund eller hvalp

At give din hund eller hvalp frihed til at nyde sine omgivelser indendørs og viser udendørs hvor ansvarlig du er som hundeejer. Din hund har brug for det til at strække benene, få noget motion, og forbruge overskydende energi. Frihed er godt, men din hund har også brug for en kasse eller et bur af sin egen for at finde sin niche i dit hjem. Dyrlægen vil fortælle dig, at Tremmekasser din hund eller hvalp er ikke en visning af grusomhed, men snarere et udtryk for disciplin, en del af hans rutine, hvis du vil. For en hvalp, Tremmekasser er en måde at housetrain ham og vil cue hvalpen at poop og tisse, når uden for hans personlige rum. Dette virker temmelig effektivt.

For ældre hunde, Tremmekasser tillader ham at gå ind i sin egen private Idaho når tingene bliver optaget i huset, især når der er børn kører. Uden for huset er Tremmekasser nødvendig, når transporterer eller rejse med en hund eller hvalp. Hunde uanset alder er givet til at slynge, når de får motion sygdom, så Tremmekasser er en stor måde at indeholde rod selv lugten er en anden sag. Hvis du stadig er opfarende om Tremmekasser din hund så skal du ikke vide, at kasser er designet ligesom hund huse - formet som et rigtigt hjem kun mindre.

At se den funktion og betydning Tremmekasser, det næste skridt er, hvordan man vælger den rigtige størrelse bur til din lodne ven.

Her er hvordan.

  1. Forskning i hvalp racen. Du køber en kasse, som vil vare lang tid, der er derfor, du har brug for at finde ud af via din forskning præcis hvor høj og stor din hvalp vil vokse på hans prime.
  2. Afsæt et budget. Omkring $ 50 - $ 125 får du en virkelig robust én ad dyrehandel, hardware, eller stormagasin.
  3. Køb det materiale, du kan lide. Få den plast type med skillevægge, hvis du Tremmekasser en hvalp, som voksne hunde ikke behøver dividers. Hvis du ikke kan lide plastik, der er kasser af stål til rådighed for. Enten slags materiale vil have skillevægge, hvis du Tremmekasser en hvalp. Disse dividers kan justeres efter hvalpen bliver ældre.
  4. Mål ham. Tag en løs målebånd. Spørg nogen hjemme til at hjælpe dig med at holde ham oprejst på alle fire. Mål højde og længde. Så lad ham stå op på bagbenene og tage sine målinger, igen i højde og længde. Endelig, når han sover, måle ham bruge hans sovestilling som din benchmark. Tag alle disse målinger ned ved at skrive det på papir. Tag de mest ekstreme numre ud af flok. Dette vil sikre, at din hund eller hvalp kan strække, dreje rundt, og ligge behageligt inde i hans kasse.
  5. Tag din hvalp eller hund, når det er tid til at købe kassen. Dette er den bedste skridt du kan tage, når du vælger den rigtige størrelse kasse for ham.

Endelig skal du vælge en kasse, der har ordentlig ventilation og åbninger, så han ikke vil føle sig isolerede.