Hvordan at vælge den rigtige skole for en Troubled Teen

At vælge den rigtige skole for en urolig teenager kan være en vanskelig beslutning for forældre under en lige så vanskelig tid. Hvis du søger efter en skole til din urolige teen, så er du sikkert allerede at gøre med en masse spørgsmål vedrørende din teenagers mentale og endda fysisk sundhed.

  1. Efterskole eller Day School -En af de første beslutninger, du skal gøre, er, om at vælge en kostskole eller en dag skole for din urolige teen. En kostskole vil betyde, at dit barn bliver hjemmehørende på skolen. Kostskoler for urolige teenagere ofte har begrænset visitations og faste regler om, hvor ofte en teenager kan endda komme hjem. I mange tilfælde er der imidlertid en kostskole er den rigtige skole for en urolig teen simpelthen fordi at leve andre steder adskiller teenager fra en usund miljø. Der er nogle dag skole valg i forskellige områder af landet, og disse skoler normalt indebære dybdegående rådgivning sessioner og periodiske møder med forældrene også.
  • Omkostninger -Fordi de fleste skoler for urolige teenagere ikke er offentligt finansieret, kan udgifterne til at sende dit barn til en fagskole være dyrt. Din bedste chance er at se på de forskellige skoler, du er interesseret i og bede om en tidsplan for de dertil hørende omkostninger. Vær sikker på at du finde ud af alle de udgifter, såsom medicinske gebyrer, måltider mv Du ønsker ikke at blive ramt med skjulte overraskelser, ligesom det er tid til din teenager til at tilmelde dig i sin nye skole. I nogle tilfælde kan der være midler til rådighed til at lette bekostning af en privat skole noget. Skolen kan tilbyde forskellige betaling planer så godt.
  • Besøg Skole- planlægger at besøge flere skoler, inden du foretager din beslutning. Selvom du måske nødt til at oprette en aftale for at få en fuld tour, kan det ikke være en dårlig idé at lave et uanmeldt besøg samt. Du kan være i stand til at danne sig en første udtalelse baseret på denne improviseret besøg. Du kan derefter oprette en mere formel besøg og se faciliteterne mens touring begrundelsen for skolen.
  • Referencer- Sørg og bede om referencer, som du kan kontakte. Det er klart, vil skolen kun give ud referencer af succesfulde studerende og / eller tilfredse familier, men du bør være i stand til at kontakte disse familier og så danne dine egne meninger. Hvis du kender nogen personligt, der har brugt denne skolens ydelser, med alle midler kontakte dem så godt.
  • Fokus -Vær sikker på at du finde ud af fokus på skolen. Hvis din teenager har et særligt problem, som alkohol eller stofmisbrug, så er det vigtigt at finde en skole for din urolige teen, der er udstyret til at håndtere sine særlige problemer.
  • Fakulteter og personale-en af de vigtigste punkter at huske, når de søger efter en skole til din urolige teen er at tjekke de legitimationsoplysninger og baggrunden af fakulteter og personale. Hvilke grader gør de holde? Hvor meget erfaring har de? Er der rådgivere på hånden hver dag? Hvordan nødsituationer håndteres? Hvilken type begivenhed fortjener et opkald til forældre? Hvad er grundlaget for udvisning fra skolen? Hvordan straf håndteres? Før du foretager en beslutning om den rigtige skole for din urolige teen, skal du sørge for at du får svar på disse og andre spørgsmål, du måtte have.
  • Rolle Teen- I nogle tilfælde kan din teenagers indgangen på at vælge den rigtige skole være et skridt i retning af at hjælpe din teenager med sine problemer. Hvis han får lov til at hjælpe med udvælgelsen af ​​skolen, så han kunne føle sig mere investeret i det overordnede mål om at hjælpe ham til at føle psykisk eller fysisk bedre. Selvfølgelig er det ikke altid en god idé, og det kan være nødvendigt at rådføre sig med en professionel rådgiver eller psykolog, før beder om din teenagers input.

  • Tips:
  • Find ud af fokus på skolen, før du foretager et valg.
  • Tjek den uddannelse og de legitimationsoplysninger af fakulteter og personale.