Hvordan at vælge den rigtige nuance til dine Højdepunkter

At vælge at tilføje højdepunkter til dit hår er en stor beslutning, der bør kræve nogle dybe tanker. Det gælder for dem, der ikke har prøvet at sætte højdepunkter på deres hår, eller for dem, der har forsøgt at men undlod at opnå det udseende, de virkelig gerne ville. Forestil dig, hvor forfærdeligt det ville være, hvis du ikke var tilfreds med dit hår farve valg - du ville have til at lide hver eneste gang du vågner op om morgenen og vender spejlet! Når det er tilfældet, er det virkelig vigtigt at være helt i fred med din farve valg.

Beslut om udseende, du ønsker. Valg højdepunkter betyder også, du nødt til at beslutte, hvilken effekt du ønsker at opnå. Ønsker du at skabe et mere dramatisk look? Eller vil du ønsker dit højdepunkt at være så subtile, vil folk ikke mærke den ekstra farve på dit hår, men vil bemærke, at du ser godt?

Højdepunkter og striber kan også ændre formen på dit ansigt eller tilføje drama til din hud tone. Hvor du tilføjer højdepunkter, hvordan det er placeret, og hvor dybt højdepunktet har alle væsentlige effekter på, hvordan dit ansigt kommer til at se ud og hvordan smukke (eller ikke) din hud kommer til at se så godt. Så hvordan kan du vide, hvad den rigtige nuance til dine højdepunkter skal være?

  • Identificer din naturlige hårfarve. Den rigtige nuance til dine højdepunkter, afhænger af din hårfarve og på din naturlige hudfarve. De fleste hår eksperter anbefaler, at din højdepunkt ikke må være mere end 2 niveauer fra din naturlige hårfarve. Højdepunkter formodes at naturligt blande med dine naturlige farver. En lysere eller mørkere nuance i forskellige sektioner af dit hår vil arbejde vidunderligt til din fordel, hvis du ikke går for langt fra dit hår naturlige skygge.
  • Klassificere din hud tone. Din hud tone hjælper klarlægge som fremhæver vil se vidunderlige og som ikke kan være så godt for dig. Dybest set er der fire fælles hudtoner - vinter, sommer, efterår og forår. Dit foretrukne højdepunkt må ikke kollidere med din hud tone. Som en guide - vinter hud foretrækker røde nuancer; sommer hud ser godt ud med lys højdepunkter som platin blond; efterår hud skiller sig ud i jordfarver; og foråret hud gløder med jordbær blond eller lysebrune nuancer.
  • Pluk et par forskellige nuancer af de forskellige hårfarver, du gerne vil prøve. Da du nu ved, hvad nuancer ser godt ud på dig efter at bemærke ned din naturlige hudfarve, din hud tone og formen af dit ansigt, har du en generel idé af, hvad farve dine højdepunkter skal være. For eksempel, hvis du har vinter hud og har blond hår, er du måske tænke på at have røde højdepunkter. Du kan nu se på pletter af flere nuancer af disse lignende - jordbær blondiner, nuancer af kobber eller forskellige toner af violet-røde. Ud fra disse valg, kan du indsnævre den ned yderligere ved at vælge din top tre farver ud af 10 forskellige nuancer af rød.

Vær opmærksom på alle trinene her, og du vil være i stand til at komme med den bedst mulige kombination for dit hår. Og hvis du har været i stand til at vælge farven på dine højdepunkter klogt, kan du være sikker på din spektakulære nye look vil gøre dig vågne op hver morgen med et smil.