Hvordan at vælge den rigtige maling til indvendig vindueskarme

Redecorating kan være sjovt og kan tilføje masser af forskel i ethvert rum. Hvis du ønsker at nyistandsætte dit værelse, men nægter at bruge en masse penge, kan du slå din opmærksomhed på dine vinduer. Hvis du har et stort vindue, hvor du kan vedhæfte en vindueskarm, så kan du starte din redecorating projektet. Vindueskarmen er det område i bunden af ​​dit vindue, der ser ud til at være en grænse.

Færdigsyede lister kan købes i byggemarkeder. Du kan nemt vedhæfte lister i bunden af ​​dit vindue for at skabe en smuk ramme. Hvis vindueskarme allerede indramme dine vinduer, kan du genfremstille området for at skabe et ombygget look.

Du skal vælge den rigtige maling til indvendige vindue testamenter. Der findes flere typer af maling, som du kan bruge til dit maleri eller malerarbejde projekt. Du kan vælge at bruge semi-gloss eller glans emalje, men du nødt til at anvende en primer, før du bruger disse malinger. Hvis du ønsker at springe primer, kan du bruge ikke-latex maling, en lak eller en katalyseret emalje type maling.

Ideelt set bør du anvende maling på vindueskarme, mens de endnu ikke er knyttet til vinduerne. Find et åbent område i din garage og fastlægge de lister, som du kan male på. Men hvis der allerede eksisterer vindueskarme, så bliver du nødt til at være tålmodig i at male området.

Maling køb, der vil matche farven på værelset. Hvis du ønsker at gøre vindueskarme blande i væggen, skal du købe en maling, der er af den præcise nuance som for din væg. Hvis du vil have de vindueskarme at skille sig ud, så brug en kontrastfarve. Indeholde en klar lak på dit køb, hvis du vil have vindueskarme at se skinnende.

Når du vælger den rigtige maling til din vindueskarm, bliver du nødt til at overveje det område, du vil male. I de fleste tilfælde skal du bruge en meget lille mængde maling til projektet. Spørg om dækningen af ​​malingen, så du vil ikke være at købe mere end du har brug for. Vælg en maling, der er nemt at rydde op. Hvis du malerarbejde området, skal du dække op gulvet og vinduesglas at undgå farvning af disse områder. Brug gamle aviser til at beskytte gulvet og glas. Spørg sælger om den bedste måde at fjerne pletter for det specifikke mærke, du bruger.

Overvej forskellige mærker af maling, før du beslutter dig for at købe. Tjek og sammenligne priserne for hver, og den lethed for ansøgningen. Sikre, at du og din familyâ € ™ s sikkerhed, når de køber maling. Læs og forstå etiketten og følg instruktionerne religiøst. Nogle malinger kan være skadelige for lungerne så bære en ansigtsmaske for at sikre sikkerheden. Hvis du har brug for at fjerne maling fra eksisterende vindueskarme, bære et par beskyttelsesbriller til at beskytte dine øjne, når slibning området. Arbejde på et område ad gangen og ikke forsøge at lægge for meget maling på din pensel til at undgå at tabe maling på gulvet.