Hvordan at vælge den rigtige hund

Ideen om at vedtage en hund har været på dit sind i flere måneder nu. Hver gang du ser en hvalp i vinduet i din lokale dyrehandel, dit hjerte smuldrer ved tanken om at fastslå, at hvalpen i dine arme. Deres valg er enorme og alle disse søde og venlige lidt critters tilbyde dig en trist hvalp øje udseende fortæller dig, at de ønsker at dele både dit hjerte og dit hjem. Desværre kan du ikke bringe dem alle hjem. Så det spørgsmål, der er på dit sind er: "Hvordan vælger du den rigtige hund?"

Du har tænkt over al den omhu, de veterinære regninger og alle udgifter, der er involveret. Du har allerede tænkt på de grænser, som det vil tilføje til din livsstil. Du er også klar til at bruge den nødvendige tid til at træne og gå tur med hunden, samt til oprydning efter det yndig skabning. Alligevel, er du mere seriøs end nogensinde om at vedtage menneskets bedste ven. Nå, her er et par tips, der vil hjælpe dig med at gøre det bedst mulige valg for dig selv, dine børn eller en person med særlige behov.

  1. Er der nogen allergisk over for hundeskind Tja, hvis det er tilfældet, skal du ikke bekymre dig -? Ikke alle hunderacer har pels. Faktisk, nogle har ingen som den amerikanske hårløse terrier eller kineserne crested. Andre har uld, såsom puddel, og nogle som malteserne har hår.
  2. Hvorfor vil du have en hund? Ønsker du at vedtage en hund bare for hendes selskab? Vil denne hund være omgivet af børn? Vil denne hund være uddannet som en service hund, en rednings hund eller en terapi hund? Vil denne hund behandle mennesker med særlige behov, som f.eks ramt af Alzheimers sygdom, autismespektrumforstyrrelser eller anfald? Hvad med en vagthund? Grunden til dette er vedtaget, vil hjælpe med at vælge den bedste race for dig eller hans nye herre.
  3. Hvilken størrelse hund skal jeg vælge? Tja, i ​​nogle tilfælde, er størrelsen noget! Ser du, hvis du vil have en hund for sin virksomhed og har til hensigt at behandle det som dit barn, en mindre race, såsom en Pomeranian, en miniature Pudel eller en Chihuahua der passer til dine behov meget godt. Hvis du ønsker at køre eller deltage i en lang række udendørs aktiviteter, en større race som Labrador retriever kan være den race for dig. Hvis du ønsker at træne din hund som en vagthund, foreslår jeg en større race end Chihuahua, såsom en Grand Danois, en Doberman eller en tysk hyrde.

    Læs om de forskellige hunderacer og de opgaver, de specialiserer sig i. Børn er bedre egnet til en patient og venlig race, såsom Golden retriever, mens en miniature pudelhund vil have tendens til at være jaloux og uvillig til at dele opmærksomheden med en anden. Labrador retrievere, golden retrievere og tyske hyrder tendens til at blive gode førerhunde, redningshunde og politihunde. Terapi hunde er hovedsageligt bedømt på deres holdning, deres mangel på aggressivitet, deres rolle som en følgesvend samt deres niveau af lydighed.
  4. Skal jeg vælge en mand eller en kvinde? Tja, det afhænger af dig. Ser du, en mandlig tendens til at blive større i størrelse, mere aggressiv og bestemt vise mere energi. Hvis du ikke ønsker at have den kastreret, vil du også nødt til at håndtere en damernes mand. Han vil også forsøge at udøve sin dominans over dig eller andre samt visse objekter. Du kan også ende med at skulle beskæftige sig med det faktum, at de markerer deres eget område med deres duft, ikke altid en eftersøgt egenskab. En kvindelig vil sandsynligvis være mindre, mere tålmodig og kærlig. På den anden side, kan hun blive mere irritabel, når i varmen, tiltrække uønsket opmærksomhed og efterlader blodige spor på dine møbler og tæpper, når der har hendes periode. Og glem ikke, hvis du ikke har til hensigt at have hende kastreret, du kan lige så godt bruge hende til avl eller undgå mandlige kammeratskab for enhver pris, hvis du ikke ønsker for hende at ende gravid.
  5. Hvilken hunderace skal jeg vælge? Nå, læse om forskellige racer, der interesserer dig. Du skal lære om deres karaktertræk, typiske sundhedsproblemer, type adfærd og deres naturlige vaner. For eksempel vil en Doberman være bedre som en vagthund i modsætning til at være omkring unge børn. En Labrador retriever vil være mere tålmodig og venlig med børn eller til jagtformål, men vil ikke blive så velegnet som en vagthund. Undersøg - gøre nogle forskning på internettet. Læs om de hunderacer, der interesserer dig.

Som du kan se, at vedtage en hund ikke bare involverer besiddelse af en nuttet hvalp i dine arme. Det indebærer en masse mere end det! Enhver person er unik, da er hver familie miljø, som du ønsker at byde velkommen til en følgesvend. Min mand vedtaget en Labrador retriever til sin mor år siden. Hun har Alzheimers sygdom, og at hunden var den bedste gave, hun nogensinde har modtaget. Han tilbød hende kammeratskab, våget over hende, beskyttede hende og aldrig blev utålmodige med hende trods hendes blive vred på ham på tidspunkter, hvor forvirret af stemmer udfordrende arten af ​​hans tilstedeværelse, da hun også lidt af demens.

Faktisk hunden var så tæt, at jeg mener, at hendes død brød hans hjerte. Han havde en god karakter, at vi insisterede på at vedtage en anden hund af denne race efter hans død. Vores hund formål er at være en god kammerat og protektor for både vores børn, som lever med autismespektrumforstyrrelser. Denne hund er vores børns bedste ven! Som du kan se, det oprindelige spørgsmål - "Hvordan vælger du den rigtige hund?" - Kan være på dit sind, men kun du kan besvare det ordentligt. Valget er dit, men det rigtige valg brug for et par ting, der skal tages i betragtning før din endelige udvælgelse.