Hvordan at vælge den rigtige gulv til dit køkken

Dit køkken er et af de montrer i en flot hjem (hvis du er i virkeligheden ejer af et flot hjem), så er det tilstrækkeligt at sige, at gå til linoleum som køkken gulv vil gøre dine gæster og familiemedlemmer ser overalt, men på gulvet for at undgå blurting ufrivillige lyde af forfærdelse og misbilligelse. Tænk over det et sekund, og du vil finde ud af, at ingen mængde af rengøring, oprydning og forskønnende vil gøre linoleumsgulve ser bedre. Hvis du har linoleum gulve, måske er det tid til at gøre status og tænke på at skifte det. Ja, er økonomien stadig ved at komme, men du kan gøre det én kvadratmeter ad gangen, indtil den er færdig. Det er, hvordan køkken projekter bliver gennemført, en flise og krydderihylde ad gangen.

Her er hvordan du vælger det rigtige gulv til dit køkken.

1. Vælg den type, der er let at installere, iøjnefaldende, budget-venlige og let at vedligeholde. Dette er sandsynligvis det eneste tidspunkt, hvor du ikke vil have til at kalde en professionel til at gøre arbejdet for dig. Der er gulvprodukter, du kan installere selv. Ingen yderligere forklaring nødvendig.

2. Vælg mellem den vifte af gulvbelægning muligheder. Der er en række virkelig fantastisk muligheder for din køkken.

  • Cork. Den seneste i gulvbelægning muligheder til dit køkken. Denne type er virkelig miljøvenlig og let på fødder og hæle, også på grund af dens bløde og lav overflade effekt. Du behøver ikke at bekymre dig om at blive stukket med en brun og svamp-lignende udseende, som du vil have en masse af farver og designs at vælge imellem. Dette er toppe, når det kommer til gulvbelægning muligheder til dit køkken. Hvis du har hunde eller katte, men holde dem ude af dit køkken. De vil helt sikkert ridse og klo deres vej ind i kork. Alvorligt, holde dem ude af dit køkken, hvis du vælger at gå til kork til køkken gulv.
  • Keramik. Denne type køkken gulv giver dig alsidighed kombinerer moderne og traditionelle inspirationer, der tilbydes af sine smukke mønstre. Det eneste problem, du har at gøre med, er fugning, men du vil have noget problem rengøring keramik gulve.
  • Hårdttræ. Kirsebær, eg, fyr, og Hickory træ make indbydende køkken gulv, fordi de giver ethvert køkken en hjemlig føler. Du skal bare nødt til at være opmærksom på de åretegninger mønstre, fordi alt for meget af det kan overvælde dit køkken uanset hvor stor rummet er. Denne type køkken gulv er nem at vedligeholde og rengøre, men næppe miljøvenlige. Du har måske til at tænke to gange om at købe denne type, hvis du er til grønne produkter.
  • Bambus. Bambus bugner i Asien og Sydamerika og er forholdsvis let at dyrke, hvilket gør denne "græs" falder ind under kategorien af ​​en grøn design. Den eneste ulempe er, at det er ganske vanskeligt at inkorporere i et hjem, der kun har behov for forbedring, hvilket betyder bambus føler skal passe ind i den eksisterende design af dit hjem. Prøv at visualisere, hvordan denne type gulvbelægning kan passe som hånd i handske ind i dit eksisterende køkken. På den anden side, hvis du stadig er på udformningen af ​​dit hjem, vil du ikke nødt til at konfrontere problemer om brug Bamboo.

Ønsker du at vide den ultimative tip om at vælge den perfekte gulv til dit køkken? Gå efter kontrast. Vælg mørkere bordplader, madlavning stationer, og skabe samtidig med at gå lys for gulvbelægning. Det sparer dig forlegenhed for at have støv show, der sker, når du har mørkt køkken gulv.