Hvordan at vælge den rigtige emne for din bachelorgrad

Valg af store og måske en mindre for din bachelorgrad er ikke den eneste beslutning, du nødt til at gøre efter indtastning college. Dette er blot den første. Du er nødt til at begynde at tænke på de emner, du ønsker at tage for hver valgperiode. I modsætning til i gymnasiet, hvor din studieordning blev lagt ud for dig, i college du vil være den ene tager hjulet. Du vil sandsynligvis få en liste over krævede fag, men for hver valgperiode vil der være pletter, som du har brug for at fylde på egen hånd. Nogle gange kan du få forvirret, hvilke fag du skal tage for at hjælpe dig med at øge din personlige vækst. Her er et par throughts til at hjælpe dig gøre op dit sind.

  1. Tænk på dine interesser. Hvad er de ting, du er interesseret i? Husk, at bare fordi du har valgt en kurs, der ikke dækker nogle af de ting, du er interesseret i, betyder ikke, at du skal begrænse dig selv. Udforsk emner i forbindelse med de ting du ønsker at lære mere om. Du vil måske tage at skrive klasser, selvom du er en Math stor, fordi du elsker at skrive. Du vil måske tage Math klasser selvom din bachelorgrad i litteratur ikke kræver, at du, simpelthen fordi revner numre er en af ​​dine hobbyer. Tager op fag er forskellige fra din store vil hjælpe dig med at lære nye ting fra andre områder.
  1. Tag idræt. Du må ikke være forpligtet til at tage op PE klasser, når du træder ind på college. Men det betyder ikke, at du skal stoppe. Hvis du ved, at du er fysisk i stand, ville det være tilrådeligt at tilmelde sig et par sports klasser under dit ophold i college. Uddannelse din krop er lige så vigtigt som at træne dit sind. Og det har også vist sig, at fysiske aktiviteter hjælpe dig tilpasse positivt til stress.
  1. Vælg nogle emner, der vil støtte din store. Selv hvis din campus forsyner dig med en liste over nødvendige klasser, er det også vigtigt for dig at tage emner op, som du anser for vigtige for at fremme din forståelse for dit område. For eksempel, hvis du tager op datalogi og det sker, at dit universitet tilbyder en klasse om Robotics, kan du beslutte, at det vil hjælpe dig udvide din bevidsthed om de andre grene af din store.
  1. Vær åben for kurser fra andre arenaer. Som nævnt i den første retningslinje, kunne man tro, at vælge et vigtigt middel lukker døren til andre fag. Det er rigtigt, du har brug for at specialisere sig i en vis grad. Men bare fordi du koncentrerer sig om din bachelorgrad betyder ikke, at du skal glemme alt om at forbedre din viden om andre områder. Må ikke begrænse dig selv. Tag emner, som vil hjælpe dig med at lære nye og anderledes ideer.

College er en af ​​portene til en succesrig fremtid. Det er et mødested, hvor man kan lære så meget som du kan for at hjælpe dig med nemt at passe ind i feltet, du vælger. Men når du vælger dine motiver, altid huske at stræbe efter topkvalitet og forsøge at træne alle mulige aspekter af dit sind såvel som din krop. Din grad er en investering. Vælg de emner, som du mener vil være en investering i din fremtid.