Hvordan at vælge den rigtige Curriculum

Hvordan at vælge den rigtige Curriculum
Med Hjemmeundervisning, kan læring ske overalt!

Mange nye (og veteran) homeschoolers ofte spekulerer på, hvordan du vælger den rigtige pensum. Der er flere faktorer at overveje at vælge den rigtige pensum - men når du finder det passer du ved!

Overveje deres læringsstil

Når du først begynder at forskning pensum, overveje, hvad der passer bedst til dit barns læringsstil. Læringsstil er ikke den vigtigste faktor, når det kommer til at vælge pensum. Men hvis du ved, at du har en kinæstetisk læring på dine hænder, og du vælger en læseplan, der kræver timers sidder og læser - du indstiller dit barn op til fiasko. At hjælpe med at bestemme dit barns fremherskende læringsstil kig på nedenstående karakteristika. Du kan opleve, at dit barn passer ind mange, eller du kan opleve, at dit barn klart foretrækker en stil over en anden.

Karakteristik af Learning Styles

 • Auditive elever lærer bedst ved at høre. De gør godt med foredrag eller kan gøre godt med et computerbaseret program, der kræver dem til at lytte. De kan også gøre godt med at lytte til ting bliver læst højt - uanset af dig eller på bånd.
 • Kinæstetisk lærende lærer bedst ved at gøre. En ideel metode til en kinæstetisk barn noget som lapbooking. Giver masser af hands-on aktiviteter for hvert emne for at bidrage til at styrke begreber undervises.
 • Visuelle elever lærer ved at se. Læsning information, knytte information med billeder, eller ser en demonstration er alle fremragende måder at nå en visuel lærende.

De fleste børn vil ikke falde udelukkende i én kategori. I stedet vil de fleste børn kunne bruge alle tre læringsstile, men stadig foretrækker den ene over de andre. Overvejer dit barns læringsstil er vigtig, men det er ikke den vigtigste faktor i beslutningen om et pensum.

Din Undervisning Filosofi er en vigtig faktor

Du kan ofte høre, at du bør overveje dit barns læringsstil først, når du vælger en læseplan, men tværtimod, det er din undervisning filosofi, vil de fleste guide din Hjemmeundervisning rejse. Tænk på følgende spørgsmål:

 • Føler du, at de studerende skal henvende skole ved hjælp af lærebøger?
 • Er du behageligt at gøre din egen læseplan eller ved hjælp af forskellige forlag?
 • Hvilken rolle tror du, litteratur bør spille i undervisning - skal eleverne lære hovedparten af ​​historien fra biografier eller en lærebog?
 • Hvor meget tid og energi vil du sætte i "hands-on" projekter?
 • Har du overveje alle livserfaringer de samme læringsmuligheder?
 • Hvordan har du det mest behagelige undervisning?
 • Vil dine børn lære selvstændigt, eller tror du, at de har brug forælder retning?

Når du vælger en læseplan, så tænk på læseplanen i form af, hvor godt det passer til dine ovenstående svar. Hvis du ikke er fortrolig skabe pensum eller trække fra en række forskellige kilder, så kan du bruge en boxed læseplan eller endda en online akademi! Hvis du har lyst til dit barn vil drage størst fordel af læsning biografier for historie, du sandsynligvis ønsker at kigge efter en litteratur tilgang eller brug en Charlotte Mason stil tilgang.

Overvej din familiesituation

Mange mennesker tænker ikke over deres familiesituation, når du vælger et pensum, men det er i virkeligheden en vigtig faktor. Du ønsker ikke at købe for meget og så ender med ikke at kunne bruge den.

Store familier

Mange store familier tendens til at gå enten mod et meget selvstændigt program, som børn kan gøre på egen hånd uden en masse forældre retning, eller mod noget lignende enhed undersøgelser, der kan gøres med flere aldre. Realistisk set kan du ikke lære flere forskellige kvaliteter uden at kombinere noget.

Time Commitment

Det er vigtigt at være realistiske omkring den tid, du har til at forpligte sig til Hjemmeundervisning. Hvis du ved, at du kun kan begå morgen, eller gå over arbejde om aftenen, vil du ønsker at se på noget, der er mere selvstyret.

Livsændrende begivenheder

Undertiden fødslen af ​​et barn, et stort skridt, eller nogle andre "større" begivenhed ændrer løbet af Hjemmeundervisning rejse. Du kan ikke forudse alt, men hvis du er i stand til at forudse noget (ligesom fødslen af ​​en baby), planlægge din læseplan omkring begivenheden. Der er ingen regler siger du skal tage ud somre eller tidsplan skole fra 08:00 til 03:00

Et par mere Tips om, hvordan man vælger den rigtige Curriculum

Veteran homeschoolers vil ofte fortælle dig et par ting om, hvordan du vælger den rigtige pensum:

 • Den "perfekte" pensum findes ikke. De fleste mennesker, som skifter og derefter skifte igen, ville ønske, at de havde stukket med det, de var begyndt med. Kun overveje at gøre store kontakter, hvis det virkelig, virkelig fungerer ikke.
 • Du behøver ikke at bruge en masse penge. Biblioteket, lokale historiske samfund og museer ønsker at opdrage dit barn! De er ofte mere end villige til at arbejde med homeschoolers og gøre en særlig indkvartering for dem.
 • En mands junk er en anden mands skat. Må ikke antage, at fordi alle dine venner elsker en bestemt læseplan, du vil også!
 • Besøg en Hjemmeundervisning konference. Disse er ofte værd at bruge tid og kræfter. Det er det ene sted, hvor du kan få dine hænder på masser af læreplanerne, som du overvejer. Oven i dette, vil mange konferencer har store inspirerende talere og god brugt salg pensum.