Hvordan at vælge den rigtige Blush Color

Hvordan at vælge den rigtige Blush Color
Mange kvinder tror, ​​at rødme simpelthen ikke gå med dem, eller at det er umuligt for dem at vælge den rigtige farve. Endnu en enkelt børste-takts kan give et frisk og veludhvilet look til dit ansigt. Der er nogle regler, der skal følges, når jagt efter den rigtige blush farve.

Kontroller Blush Farve på din hud

Aldrig købe blush, medmindre du har tjekket ud tonen på dit ansigt. Farven i kassen kan se anderledes og blush du kunne lide så meget i butikken måske ikke passer dig på alle, når du prøver det derhjemme.

Lys og Blush Farve

Undersøg tonen i blush i godt oplyste rum, er dagslys foretrækkes. Kunstig elektrisk lys kan forvrænge farven.

Blush toner, der passer til enhver kvinde

Der er ingen universelle toner, men neutrale beige-rosa nuancer passer til næsten alle, mens brune-orange dem ser dårligt på bogstaveligt alle.

Når du vælger blush farve, tage farven på din læbestift i betragtning - både toner skal matche.

Naturlig måde at vælge den Blush Color

Den enkleste måde at afgøre, hvilken nuance er den, du behøver, er at knibe dine kinder ganske intensivt, så den perfekte tone bør svare til den, du får på dit ansigt efter denne procedure.

Blush og læbestift farver

Ved anvendelse af blush, huske, at rødme skal matche farven på din læbestift. For eksempel kan rød læbestift matches kun med enten neutral, næsten umærkelig rødme eller den ene med den samme rødlig farve, svarende til en af læbestift.