Hvordan at vælge den rigtige Bikini Top Style

Picking den rigtige bikini, der er monteret til netop din kropsform er meget vigtigt. Her er hvordan at udvælge den perfekte bikini top.

Hvis du har en lille eller flad brystet, er du heldig. Borte er de dage af kun store bryster kvinder, der bliver betragtet som kurvet eller sexet. I dag er kvinder med små bryster eller slet ingen er lige så dragende. Hvis du har et lille bryst, derefter udvælge en top for brystet størrelse. Forsøg ikke at bære en top, at en større breasted kvinde ville bære. Det vil se meget tarvelige og vise, at du prøver for hårdt. Prøv en ruched stil eller noget med flæser eller lag. Disse typer vil gøre din buste ser fyldigere, hvis det er det du søger. Kig efter en top med justerbare stropper, så du kan have en vis fleksibilitet. Men hvis du søger blot at dække over brystet, og ikke give indtryk af at øge det, så gå med en trekant top stil er "i ting", der vil vise din lille buste.

Busty piger skal være opmærksomme også. Bare fordi du er godt begavet betyder ikke, det er alt sovs. Mange top tunge piger begår den fejl at vælge svømning toppe, der er for små, så der er en masse ekstra ting hængende på siderne, hvilket gør dem ser helt desperate. Den første ting er at være ærlig omkring dit bryst størrelse. Forsøger at passe en DD til en B er ikke sexet. Det ser helt "billige", og fjerner de "klassen", når iført en flot bikini. Prøv at undgå stropløs toppe, fordi de kan gøre din buste ser ujævne og saggy. Halter toppe er gode til barmfagre piger, der giver mulighed for mere buste støtte til hvis du spiller volleyball og vil ikke have noget at falde ud. Sørg for at bruge en top med en bøjle, så dine bryster ikke vil synes at synke.

Har du brede eller brede skuldre? Kig efter toppe med tykkere stropper, der er bedre for brede skuldre, hvilket gør dem til at se mindre bred. Halter toppe give illusionen af ​​små skuldre, plus de også samle busten sammen, skaber nogle store spaltning, hvis du har brug for det.

Vær opmærksom på farver, mønstre og teksturer. Hvis rød er ikke din farve, så vil du ikke se godt ud i en rød bikini. For små eller flade chested kvinder, holde sig væk fra lyse farver på toppen, fordi det vil bringe for meget opmærksomhed. Hvis du er barmfagre og ønsker opmærksomhed på dette område, så en lys farve kan passe dig godt. For top tunge piger, der ikke ønsker at være centrum for tiltrækning, iført en blød pastel eller almindelig farve vil holde dig blandet godt med mængden. Enhver form for vilde mønstre eller usædvanlige strukturer vil trække opmærksomhed, så husk, at når picking dit badetøj toppen. Også huske, når picking din bikini top, der har en korrekt montage og farve koordineret bikini bund vil enten kompliment eller sammenstød. Iført en lys top og mørke bund vil naturligvis trække mere opmærksomhed til toppen på grund af lysstyrken. Hvis du ikke ønsker, at ekstra opmærksomhed på toppen så bære det modsatte.

Nødvendigt værktøj:

  • Bikini