Hvordan at vælge den perfekte Travel Bag

En stor del af dine rejser involverer din bagage poser, og så det vil helt sikkert være en god investering af din tid og penge til at købe den perfekte rejsetaske. Efter alt, du har brug for bagage, der ikke har truslen om en fastklemt lynlås eller låse den funktionsfejl. Ingen behøver tilføjede problemer gerne, at når du rejser.

Med dette er sagt, hvad er nogle af de karakteristika, at kigge efter, når du vælger din bagage tasker rejse gear?

  1. . Bestem type taske, som du gerne vil have Der er mange typer af rejsetasker rådighed: rejse sager, kuffert taske, klapvogn eller hjul taske, og mange flere. Normalt Hvilken type rejsetaske du vælger, vil afhænge af din destination, din måde at få der, og dit formål for at gå til dette sted. Lad os € ™ s sige for eksempel du vil være backpacking i hele Europa. Den type taske, der vil være bedst for dig ville være en rygsæk velegnet til at bære rundt. Hvis youâ € ™ re vil på en forretningsrejse til HongKong, for eksempel, og youâ € ™ d sandsynligvis forlade de fleste af dine poser på et hotel, så en robust taske på hjul ville være et godt valg. En generel regel, er imidlertid, at du skal medbringe en stor bagage taske til dine ejendele (husk, at mange lufthavne tillader kun 1-2 bagage poser til indtjekning, og youâ € ™ d få opkræves for ekstra) plus en praktisk carry-on taske (helst en, som du kunne bære på dine skuldre, eller du kan spænde omkring din krop).
  2. Kig efter poser med masser af opbevaring. Undersøg posen om, hvor meget det er i stand til at bære. Foretrukne er poser med flere rum, så du nemt kan organisere dine rejserelaterede dokumenter samt dine elektroniske gadgets (iPods, digitale kameraer, osv).
  3. Kig efter poser med sikre stropper og lukninger. Dobbelt-tjek stropperne for at sikre, at de er bygget meget sikkert, som du wouldnâ € ™ t vil have dem til at falde af midt-rejse! Stropperne skal også være lang nok til, at du nemt kan bære dem på dine skuldre. Desuden bør lukningerne være holdbare samt: tjek lynlåsen (sørg for, at det gør ikke € ™ t fangst, og det er det lynlåse glat), velcro stropper og klapperne. Det burde være let nok at åbne, men så husk at det shouldnà € ™ t være for nemt, at en lommetyv tyv bekvemt kunne zip det åbne uden at du mærker.
  4. Tjek vægten af posen. Selvom youâ € ™ d vil have din taske til at være meget holdbare og modstandsdygtige, youâ € ™ d ønsker også at sikre, at ita € ™ s ikke lavet af tungt eller omfangsrigt materiale. Hvad youâ € ™ ll gerne ville være en pose lavet af letvægts materiale, der ville være let at slæbe rundt og alligevel ville give rigelig beskyttelse til dine ting. Når youâ € ™ re shopping for en bagage taske, bære den tomme pose rundt i et par sekunder, og se, om vægten er helt rigtig. Nylontaske er normalt perfekt.

Disse er blot nogle tips til dig at huske, når du vælger den perfekte rejsetaske. Husk: at betale mere for høj kvalitet er normalt godt det værd!