Hvordan at vælge den perfekte Red Hårfarve

Rødt hår aldrig rigtig går af mode. Det er sandsynligvis på grund af den brændende og varme udseende det kan give enhver person, der bærer den. Dog kan nogle mennesker iført rødt hår nogle gange ser grim og utiltalende. Dette er i vid udstrækning skyldes, at de fleste mennesker don € ™ t vide, hvordan man vælger den røde hårfarve, der matcher deres naturlige hudfarve. At vælge den perfekte røde hårfarve virkelig koges ned til at kende din naturlige hudfarve og bruge det til at finde en nuance af rød, der vil supplere den. Når dette er sagt, her er nogle tips om hvordan man finder den perfekte røde hårfarve baseret på din hud tone.

  • Bestem din hud tone. Det første skridt i at vælge den perfekte røde hårfarve til at bære er først bestemme din naturlige hudfarve. Dybest set, du har brug for at vide, hvis du har lys, mellem eller mørke toner. Dette vil bestemme nuancer og undertoner af hårfarve, du skal bruge som bør supplere og endda forbedre din hud tone. Det kan være svært at gøre ved dig selv, så; have en professionel evaluere din hud tone for dig, er stærkt anbefales. De vil endda give dig med forskellige nuancer, du kan bruge baseret på din hud tone.
  • Nuancer til lys hudfarve. Da du har bleg hud, nuancer af dit røde hår bør begrænses til subtile nuancer. Mørke og dybe nuancer af rød, vil ikke være egnet, og vil kun konflikt og selv vaske din blege hudfarve. Hold dig til nuancer af blond blandet med let røde som jordbær blond, terrakotta, og lette brunetter med subtile røde højdepunkter. Bløde og varme nuancer af rød er de vigtigste undertoner her. Hvis plukke den rigtige farve efterlader dig helt desorienteret, tøv ikke med at konsultere en ekspert, der kan give dig de bedste muligheder.
  • Nuancer til medium hudfarve. Nuancer af rødt, der er lige ret vil være de bedste muligheder for folk med medium hudfarve. Mørke og lyse røde vil ikke rigtig bringe ud af din hud tone. Det er stærkt anbefales at holde sig til mellemstore nuancer som rødbrun, rødlig brune og rødlige kobber. Undgå lyse nuancer som orange og blondiner. Hvis du virkelig ønsker antydninger af dyb rød i håret, så kan du måske tilføje det som højdepunkter, mens picking en rødbrun nuance for hoveddelen af ​​dit hår.
  • Nuancer til mørk hudfarve. For folk med mørk hud, er det tilrådeligt at gå med nuancer af rød, som er dyb og blød i naturen. Bourgogne, violer og mørk rødbrun ville være stor skygge muligheder for dit hår. Sørg for at undgå at bruge lys reds som rødlig blond og lys Auburn nuancer. Stick med mørke og dybe røde. Dette vil virkelig supplere din mørke eller oliven hudfarve.

Når du vælger den rigtige nuance af rød for dit hår baseret på din hud tone, har dit hår farvet og find dig selv rygning varmt og sexet. Igen, hvis du var usikker på den røde, der skal pudses på dit hår, ville det være et smart træk for bare overlade det til eksperterne at finde den rigtige nuance til dit hår.